eur:
394
usd:
368.9
bux:
65717.55
2024. április 23. kedd Béla
Törőcsik Mari Galileo Galilei szerepében Bertolt Brecht Galilei élete című drámájának fotóspróbáján a Nemzeti Színházban 2016. március 18-án. A színdarabot március 20-án mutatják be Zsótér Sándor rendezésében.
Nyitókép: MTI Fotó: Kallos Bea

Drámai bejelentést tett Törőcsik Mari, nagy feladat vár rá pár nap múlva

Rettenetesen megviselte Andorai Péter halála, és az, hogy egyre több régi kollégáját kell elsiratnia. 

Lassan mindenki meghal, akivel együtt dolgoztam a pályámon, elveszítem a kollégáimat, a barátaimat, emiatt

lelkileg teljesen tönkre vagyok menve.

Szomorú vagyok, hogy Péter is itt hagyott bennünket – mondta a Blikknek a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész, a Nemzet Színésze, akit telefonon, az otthonában ért el a bulvárlap,

Amikor az egészsége felől érdeklődtak, azt mondta, annak örül, hogy össze tudja szedni magát, utalva arra, hogy nagy feladat vár rá hamarosan. Február 25-én ül össze a bizottság – amelynek ő is tagja –, hogy kiválasszák, ki legyen Andorai Péter halála után az új Nemzet Színésze.

Törőcsik az elsők között kapta meg a kitüntetést még 2000-ben, rajta kívül már csak a 92 éves Máthé Erzsi birtokosa 20 éve a címnek.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
Berobbant a mesterséges intelligencia a vállalatok életébe, mindenki beszáll az AI-versenybe

Berobbant a mesterséges intelligencia a vállalatok életébe, mindenki beszáll az AI-versenybe

Az első számú globális megatrend lett a mesterséges intelligencia boom, ami alapjaiban ír át üzleti modelleket, diszruptálhat iparágakat és felborítja az eddigi játékszabályokat. Egy teljes konferencianapon keresztül azzal foglalkozunk az AI in Business c. rendezvényünkön, milyen változásokat hoz az AI az üzlet számára az egyes szektorokban és területeken. Mellébeszélés helyett üzleti stratégiákat, valós megoldásokat és use case-eket mutatnak be a témát ismerő tanácsadók, IT-beszállítók, és azok a vállalati vezetők, akik már aktívan keresik vagy már meg is találták az AI-ban rejlő üzleti lehetőségeket. A Portfolio AI in Business rendezvényéről ebben a cikkünkben számolunk be.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×