eur:
394.03
usd:
368.37
bux:
66376.55
2024. április 24. szerda György

Négy vidéki cirkuszban jön a Cirkuszok éjszakája

Négy vidéki társulat, a Magyar Nemzeti Cirkusz, a Richter Flórián Cirkusz, az Exit Cirkusz és az Eötvös Cirkusz összefogásában rendezik meg szombaton az idei cirkuszok éjszakáját Szombathely mellett három Balaton-parti városban.

A balatonlellei Napfény strand látogatói a Magyar Nemzeti Cirkusz öt afrikai elefántjának fürdőzését nézhetik meg a Balatonban - közölte Richter József igazgató az MTI-vel.

Mint azt az igazgató írja, Balatonlellén a júliusi elefántfürdetésnek hagyománya van, idén már negyedik alkalommal sétál le a partra Mambo, Betty, Nanda, Kimba és Tonga a tó partjára, ahol a fürdés előtt az érdeklődők akár az állatok hátára is felülhetnek.

Az elefántfürdetéssel veszi kezdetét a Cirkuszok éjszakája rendezvénysorozat, amelynek keretében este a Richter Nemzetközi Cirkuszfesztivál műsorát extra produkciókkal kibővítve láthatja a közönség a cirkuszi sátorban.

A Richter Flórián Cirkusz Zamárdiba várja közönségét, ahol a kibővített műsor mellett arcfestéssel, ugrálóvárakkal, állatsimogatóval és cirkuszi kellékbemutatóval készülnek a vendégeknek egészen éjfélig. A manézsban mások mellett fellép vendégként Pintér Tibor, a Rippel fivérek, Szandra, az elefánt, de egy ágyúból kilőtt ember is színesíti az este programját.

Siófokon az Exit Cirkusz vendégművészekkel és a Donnert utazó vidámparkkal várja közönségét. Fellépnek extrém tűzzsonglőrök, lesz hastáncos produkció. A gyerekek találkozhatnak kedvenc mesehőseikkel, a Minyonokkal és Spongya Bobbal is, Nikoló bohóc pedig lufihajtogatással és arcfestéssel készül.

Szombathelyen az Eötvös Cirkusz Időutazó című előadása mellett a társulat állatkertjének látogatásával, ingyenes pónilovaglással és a Tatai Tálentum artista iskola növendékeinek bemutatójával készül az estére, de ezen a helyszínen is be lehet majd lesni a kulisszák mögé és az artistaiskola vezetőjének segítségével bárki kipróbálhatja a cirkuszi kellékeket.

Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Reggel az ázsiai tőzsdéken kedvező hangulatban telt a kereskedés, ezt követően azonban Európában és Amerikában is elfogyott a lendület délutánra a tőzsdéken. Az üzemanyagárakról szóló bejelentést követően is erős a Mol, az olajcég árfolyama  2 százalékos pluszban zárt. Amerikában kis mértékű, vegyes irányú elmozdulás volt látható. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×