eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

Áder János is kinyilvánította részvétét Esterházy Péter halála miatt

Áder János köztársasági elnök részvétet nyilvánított a gyászoló családnak Esterházy Péter halála miatt - közölte az államfő sajtófőnöke az MTI kérdésre.

Altorjai Anita tájékoztatása szerint mint minden ilyen szomorú alkalommal, Áder János ezúttal is személyes levélben fejezte ki őszinte részvétét. Hogy a levél nyilvánosságra kerül vagy sem, az a család döntése - tette hozzá.

Esterházy Péter halálának hírét családja és a Magvető Kiadó jelentette be csütörtök este. A 66 évesen elhunyt író hasnyálmirigyrákban szenvedett, betegségét tavaly hozta nyilvánosságra és könyvet is írt róla. Alig több még egy hónapja még megnyitotta az Ünnepi Könyvhetet, Hasnyálmirigynapló című kötete a rendezvény budapesti programjainak legnépszerűbb kiadványa volt.

Címlapról ajánljuk
Különleges kéktúrás kiállítása nyílt Burger Barnának

Különleges kéktúrás kiállítása nyílt Burger Barnának

Október 31-ig tekinthető meg a Magyar Természettudományi Múzeumban a Kékvándor című kiállítás, amely a 2017-ben elhunyt Burger Barna fotográfus kéktúrás fotóit mutatja be. A tárlat kurátora, Csizek Gabriella az InfoRádióban elmondta: összesen tizenkét tájegységen keresztül ismerhetjük meg az Országos Kéktúra teljes útvonalát, miközben a fotóművész egyedi látásmódjának köszönhetően a ráismerés szépségével tárulnak elénk gyöngyőrű tájak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 18:23
×
×
×
×