eur:
395.81
usd:
372.69
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma

A harmadik elődöntővel folytatódik szombaton A Dal

A szombati harmadik elődöntőben újabb tíz dal mutatkozik be A Dal 2016-ban, az Eurovíziós Dalfesztivál magyar válogatóversenyén.

A színpadra lépő előadók közül öten - Agárdi Szilvia, Gájer Bálint, Ív, Nika és a B the First tagjaként zenélő Pély Barna - visszatérő énekesek, A Dal valamelyik korábbi szériájában már bemutatkoztak.

Agárdi Szilvia dalának címe It Is Love, Berkes Olivér és Tóth Andi a Seven Seast énekli, a B the First a You Told Me You Loved Me-t adja elő, Gájer Bálint a Speed Bumpot, Horányi Juli a Come Along című számot, Ív a Love Kills Me-t, Nika az Emlékképpel versenyez, a Parno Graszt a Már nem szédülök című szerzeménnyel, Petruska a Trouble in My Minddal, Singh Viki pedig a Katonákkal. Ezúttal is hatan jutnak tovább a középdöntőbe - közölte a műsor kommunikációjával megbízott cég hétfőn az MTI-vel.

A Dal Sztárchatben az MR2 Petőfi Rádióban hétfőn 10 óra 30 perctől a második elődöntő nyertese, Kállay-Saunders András volt Buda Márton vendége. A műsorvezető és az énekes a Facebookon (https://www.facebook.com/petofiradio) is bejelentkezik, és kommentekben várják a rajongói kérdéseket.

A Dal 2016 a Duna és a Duna World csatornákon szombatonként 19.40-től látható. A zenei műsor három elődöntőből, két középdöntőből és a fináléból áll, utóbbi február 27-én lesz. Az egyes elődöntőkben tíz-tíz, a középdöntőkben kilenc-kilenc, a döntőben nyolc versenydal hangzik el.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×