eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Whitney Houston anyja könyvet írt lányáról

Csaknem egy évvel lánya halála után könyvet ír Whitney Houston anyja, aki feltárja a híres énekesnő kábítószer-problémáit is.

"Meg tudtam volna valahogy menteni?" - veti fel a kérdést Cissy Houston a Remembering Whitney című kötetben. A 79 éves asszony szerint lánya sok mindent eltitkolt előle, ő maga pedig nem mert szembeszállni az énekesnővel.

"Nem akartam, hogy teljesen elforduljon tőlem" - idézte Cissy Houstont a People.com, amely előzetesen közölt részleteket a HarperCollins kiadónál megjelenő könyvből.

Cissy Houston a lányának a Bobby Brown zenésszel kötött házasságát és az énekesnőnek az asszisztenséhez, Robyn Crawfordhoz fűződő kapcsolatát is taglalja a kötetben. Könyvében az asszony nem teszi felelőssé Brownt lánya problémáiért, mindössze annyit írt: "Nem tett jót neki, az egyszer biztos!".

Whitney Houston 2012. február 11-én halt meg egy Beverly Hills-i hotelben, belefulladt a fürdőkádba, miután kokaint fogyasztott. Negyvennyolc éves volt.

A világhírű előadó hosszú éveken át kábítószerfüggő volt, egy időben sikerült kilábalnia, de aztán visszaesett.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Olyan fegyvert kap Ukrajna, ami elképzelhetetlen lett volna a háború előtt: ez lehet a legveszélyesebb eszköz Kijev arzenáljában

Olyan fegyvert kap Ukrajna, ami elképzelhetetlen lett volna a háború előtt: ez lehet a legveszélyesebb eszköz Kijev arzenáljában

Amikor Oroszország megindította az Ukrajna elleni inváziót, Moszkva egyik elsődleges célja a megtámadott ország „demilitarizációja” volt; eddig nagyon úgy fest, hogy ez a dolog a visszájára sült el. Nem csupán arról van szó, hogy a NATO eddig gigantikus mennyiségű nehézfegyvert küldött Ukrajnának, de olyan technikai eszközöket is megkapott Kijev, melyekről korábban még csak álmodni sem mert az ukrán vezetés, ékes példája ennek az MGM-140 ATACMS harcászati ballisztikus rakétarendszer. Egy olyan technikai eszközről van szó, amely, bár abszolút nem nevezhető „háborúdöntő csodafegyvernek”, biztos megnehezíti majd az orosz haderő dolgát az általuk „különleges műveletnek” hívott invázió során.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×