INFORÁDIÓ 

2018. március 23. péntek
Emőke

Sarkozyék a Simpson család című sorozatban

InfoRádió / MTI
Nicolas Sarkozy francia köztársasági elnök és hitvese, Carla alakja is szerepel a Matt Groening alkotta és a Fox televízióban vetített híres amerikai animációs sorozatban a Simpson családban, amelynek eddig nem sugárzott részét nemrégiben tették közzé.

A francia elnöki párt ábrázoló részleteket több mint 110 ezren látogatták meg a hét végén a Dailymotion című portálon. Az Elysée-palota nem kívánta a történteket kommentálni.

A The Devil Wears Nada (Az ördög nadát visel) című részben Carla-Bruni Sarkozy először egyedül jelenik meg egy menő estélyen. A dekoráció az Élysée-palota dísztermét idézi. Cigarettázik és a Carl nevű szereplővel beszélget.

Mit tetszett a legjobban Párizsban? - kérdezi a Sarkozy asszonyt megszemélyesítő figura.

"A Louvre. Minden annyira..., hétfőn zárva van" - válaszolja Carl.

"Ön annyira nagyvilági ember... Elmehetnénk ebédelni. Elkérhetem a névjegyét? ... Szeretkezni akarok, de azonnal! - mondja francia first ladyt ábrázoló figura magát a férfi karjába vetve.

Röviddel később Carla és férje az elnöki irodában látható. A nő egy pohár bort iszik, a férfi pedig sajtot kóstolgat.

A Purepeople című honlap szerint a rajzfilmrészletben Carla Bruni ruhája azonos azzal, amelyet a francia first lady 2008. március 11-én Simon Peresz izraeli elnök fogadásán viselt az Élysée-palotában.

A Simpson család az amerikai család kíméletlen karikatúrája, és az Egyesült Államokban 1987 óta sugárzott, mindennapos tévésorozatok doyenje. Népszerűsége akkora, hogy a volt amerikai elnökök közül Bill Clinton, George Bush és Jimmy Carter, sőt Tony Blair volt brit kormányfő is szerepelt már benne.

A címlapról ajánljuk