eur:
401.88
usd:
369.89
bux:
74722.51
2024. október 17. csütörtök Hedvig
Kamala Harris amerikai alelnök az ukrajnai békekonfrencia nyitóülésén a svájci Luzern közelében fekvő Stansstadban 2024. június 15-én.
Nyitókép: MTI/AP/Keystone/Michael Buholzer

Kamala Harris hivatalosan még nem tartott sajtótájékoztatót, mióta elnökjelölt

A Fox News hívta fel rá a figyelmet, hogy a demokrata elnökjelölt továbbra sem tartott sajtótájékoztatót, ellentétben Donald Trumppal, aki már hatszor kiállt a média elé.

Kamala Harris alelnök 88 napja nem tartott hivatalos sajtótájékoztatót, amióta pedig elnökjelölt lett, egyet sem. Ezzel szemben Donald Trump augusztus eleje óta hatot is, köztük egyet ebben a hónapban, miután találkozott Brian Kemp georgiai kormányzóval, és a Milton hurrikán pusztítása utáni helyreállításokról egyeztetett - írja a Fox News cikke nyomán az Index.

Október elején Joe Biden elnök tartott sajtótájékoztatót, ahol azzal is viccelődött, hogy újra vállalja az elnökjelöltséget. Jorge Bonilla, a konzervatív Radio Libre műsorvezetője úgy véli, Kamala Harris viszont nem fog sajtótájékoztatót tartani - írja a lap.

Hozzáteszik, ezzel szemben Kamala Harris alelnök szerdán adott interjút a Fox Newsnak, miután megjelent több televízió- és rádióműsorban. A philadelphiai interjúban gazdaságpolitikájáról is kérdezték, amellyel kapcsolatban középosztálybeli nevelésére hivatkozott.

Az alelnök-elnökjelölt azt nyilatkozta: "Amikor tehát a lehetőségek gazdaságának kiépítéséről beszélek, akkor nagyon is az a szándék vezérel, hogy az amerikai emberek ambícióiba, törekvéseibe és hihetetlen munkamoráljába fektessünk be, és lehetőséget teremtsünk az emberek számára, hogy például kisvállalkozást indíthassanak".

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.17. csütörtök, 18:00
Baán László
a Szépművészeti Múzeum főigazgatója, a Liget Budapest Projekt miniszteri biztosa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×