eur:
394.01
usd:
363.56
bux:
66169.03
2024. március 2. szombat Lujza
A Sándor-palota által közreadott képen Novák Katalin köztársasági elnök és Hamad bin Isza ál-Halifa bahreini király kétoldalú találkozója az ENSZ Éghajlatváltozási Keretegyezmény Részes Feleinek 28. Konferenciáján (COP28) Dubajban 2023. december 1-jén.
Nyitókép: MTI/Sándor-palota

Megjöttek a fotók Novák Katalin dubaji látogatásáról

Egyiptom után Dubajba utazott a magyar államfő. A Sándor-palota által közreadott képek alapján Hamad bin Isza ál-Halifa bahreini királlyal is folytatott kétoldalú megbeszélést.

A magyar köztársasági elnök az ENSZ Éghajlatváltozási Konferenciáján (COP28) szólal fel Dubajban. A köztársasági posztolt erről a Facebookon is.

Azt írta: "van valami, amiről eddig még egy felszólaló sem beszélt a Klímacsúcson…"

Az MTI közölt olyan fotót is, amelyen az látszik, hogy a Hamad bin Isza ál-Halifa bahreini királlyal történt találkozón mások is jelen voltak.

Dubaj, 2023. december 1.
A Sándor-palota által közreadott képen Novák Katalin köztársasági elnök (b) és Hamad bin Isza ál-Halifa bahreini király (b2) kétoldalú találkozója az ENSZ Éghajlatváltozási Keretegyezmény Részes Feleinek 28. Konferenciáján (COP28) Dubajban 2023. december 1-jén.
MTI/Sándor-palota
Dubaj, 2023. december 1. A Sándor-palota által közreadott képen Novák Katalin köztársasági elnök (b) és Hamad bin Isza ál-Halifa bahreini király (b2) kétoldalú találkozója az ENSZ Éghajlatváltozási Keretegyezmény Részes Feleinek 28. Konferenciáján (COP28) Dubajban 2023. december 1-jén. MTI/Sándor-palota

Az királyon kívül személyek nevét azonban eddig nem közölték.

Címlapról ajánljuk
Életbe lépett az EU legszigorúbb idegenrendészeti szabályrendszere

Életbe lépett az EU legszigorúbb idegenrendészeti szabályrendszere

Március elsejétől kell alkalmazni Magyarországon az új idegenrendészeti szabályrendszert, amely január elején lépett hatályba. A törvény célja az, hogy migránsok még vendégmunkásként se érkezhessenek hazánkba, akik pedig itt vannak, azok ne vehessék el a magyarok munkáját.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.04. hétfő, 18:00
Kovács Zsolt
öngondoskodásért felelős miniszteri biztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×