eur:
389.33
usd:
362.73
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Harry herceg, a brit trónörökös másodszülött fia és jegyese, Meghan Markle amerikai színésznő a londoni Kensington-palota kertjében 2017. november 27-én. Károly walesi herceg londoni hivatala, a Clarence House ezen a napon bejelentette, hogy a 33 éves Harry herceg és a 36 esztendős Meghan Markle novemberben eljegyezte egymást. A közlemény szerint az esküvőt 2018 tavaszán tartják.
Nyitókép: MTI/EPA/Facundo Arrizabalaga

A Spotify egyik vezetője erős jelzővel kommentálta a cég szakítását Harry hercegékkel

A streamingszolgáltató és a hercegi pár június közepén szakította meg az együttműködést, a hivatalos közlemény szerint kölcsönös megegyezés alapján.

Bill Simmons, a vállalat egyik vezetője ugyanakkor nemes egyszerűséggel szélhámosnak nevezte Harryt és Meghant - írja a CNBC.

Az Archewell Audióval, a hercegi pár produkciós cégével 2020 decemberében írt alá szerződést a Spotify, eredetileg több évre, inspiráló tartalmak készítésére.

Végül azonban egyetlen 12 részes podcast készült el Archetypes címmel, olyan vendégek részvételével, mint Serena Williams és Mariah Carey.

A szerződés nagyságrendileg 20 millió dollár értékben köttetett.

Nem ez az első alkalom, hogy Bill Simmons, a Spotify podcast innovációért és monetizációért felelős vezetője becsmérlő megjegyzéseket tesz Harryékre, korábban azt mondta, hogy "szégyelli" megosztani a Spotify platformját Harryvel.

"Lőjétek a napba ezt a fickót, annyira elegem van belőle" - fogalmazott Simmons januárban a saját nevével fémjelzett podcastjában.

Simmonst már 2014-ben felfüggesztette az ESPN családon belüli erőszakkal kapcsolatos megjegyzései miatt. A Spotify a CNBC megkeresésére nem kívánt reagálni Simmons megjegyzéseire. Az Archewell Audio sem reagált azonnal a CNBC megkeresésére.

Címlapról ajánljuk
Mikor lesz végeredmény? Hány képviselőt küldhetünk Brüsszelbe? – minden, amit tudni kell az EP-választásról

Mikor lesz végeredmény? Hány képviselőt küldhetünk Brüsszelbe? – minden, amit tudni kell az EP-választásról

Olaszországban csak 23 órakor zárnak majd be szavazókörök a június 9-ei európai parlamenti választáson, ezért addig egyetlen országban – így Magyarországon – sem hozzák nyilvánosságra a voksolás hivatalos eredményét. Június 6. és 9. között összesen 370 millió európai választópolgár döntheti el, hogy kik legyenek az Európai Parlament tagjai a következő öt évben.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×