eur:
390.97
usd:
366.91
bux:
68142.02
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab
Joe Biden amerikai elnök az általa kezdeményezett, videokonferencia keretében megrendezett demokrácia-csúcstalálkozón a washingtoni Fehér Ház kertjében álló Eisenhower kormányzati irodaházban lévő South Court előadóteremben 2023. március 29-én.
Nyitókép: MTI/EPA/Abaca Press pool/Yuri Gripas

Joe Biden üzent a magyaroknak, pontosabban a politikusoknak

AZ amerikai elnök közleményében azt kéri a török és a magyar féltől, hogy ne késleltesse tovább a svédek csatlakozását.

Közleményben reagált Joe Biden amerikai elnök Finnország NATO-csatlakozására - írja a 24.hu a Fehér Ház honlapjára hivatkozva.

Remélem, hogy Svédországot is a lehető leghamarabb NATO-tagként üdvözölhetjük, és arra bátorítom Törökországot és Magyarországot, hogy késedelem nélkül folytassák le a ratifikációs folyamatot - fogalmazott az amerikai elnök.

Amikor Putyin elindította brutális háborúját az ukrán nép ellen, azt hitte, hogy meg tudja osztani Európát és a NATO-t. Tévedett. Ma egységesebbek vagyunk, mint valaha - véli Biden, aki egyúttal ígéretet tett arra, hogy a NATO „minden centiméterét” megvédik.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
Kínai autógyártó érkezéséről suttognak,  újabb gyár épülhet Magyarországon

Kínai autógyártó érkezéséről suttognak, újabb gyár épülhet Magyarországon

Egyre több arra utaló jel mutatkozik, hogy egy újabb autógyártó vállalat érkezhet Magyarországra, egészen pontosan a kínai Great Wall Motorl, vagy GWM. Már egy évvel ezelőtt is arról jelentek meg értesülések, hogy a vállalat az európai terjeszkedéshez gyártóközpontot hozna létre, és a hetekben Szijjártó Péter kínai látogatása és a kínai elnök Magyarországra érkezése kapcsán is felerősödtek a találgatások. Bár a hivatalos kommunikációban semmi konkrétum nem jelent meg eddig a GWM magyarországi terjeszkedéséről, az egyre hangosabb pletykák miatt megnéztük, mégis milyen cégről van szó.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×