eur:
396.36
usd:
370.72
bux:
70378.92
2024. június 23. vasárnap Zoltán
Az orosz védelmi minisztérium sajtószolgálata által 2021. április 23-án közreadott, videofelvételről készült képen egy orosz páncélozott harcjárművek felhajtanak orosz partraszállító hajókra a krími Opuk gyakorlótéren végrehajtott hadgyakorlat után. Szergej Sojgu orosz védelmi miniszter egy nappal korábban elrendelte az orosz déli és nyugati katonai körzetben zajló harckészültség-ellenőrzés céljából végzett hadgyakorlat leállítását, miután úgy értékelte, hogy az elérte célját.
Nyitókép: MTI/EPA/Orosz védelmi minisztérium sajtószolgálata

Talált két tengeri partnert Oroszország - az egyik Kína

Közös hadgyakorlatot tartottak.

Közös hadgyakorlatot tartott az Arab-tengeren Oroszország, Irán és Kína - jelentette be szombaton a moszkvai védelmi minisztérium.

A dél-iráni Csabahár kikötőváros közelében tartott művelet során éles lövészetet is tartottak tengeri és légi célpontok elleni csapásokkal. A hadgyakorlatot csütörtökön és pénteken tartották az Admiral Gorskov orosz fregatt és a Nancsing kínai romboló részvételével.

Az Admiral Gorskov előző hónapban a Kína és Dél-Afrika részvételével tartott közös gyakorlaton is részt vett. A hajót a tengeri célpontok ellen bevethető legmoderbenebb orosz manőverező robotrepülőgépekkel, Cirkonokkal is felszerelték.

Címlapról ajánljuk
Közeleg a Balaton leglátványosabb eseménye

Közeleg a Balaton leglátványosabb eseménye

Várhatóan csaknem 550 hajó indul az 56. Kékszalag Raiffeisen Nagydíjon. A július 18-án rajtoló Balaton-kerülő versenyről Haranghy Csabát, a Magyar Vitorlás Szövetség elnökét kérdeztük.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.24. hétfő, 18:00
Kiss J. László
a Budapesti Corvinus Egyetem tanár
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×