eur:
382.04
usd:
353.66
bux:
58424.86
2023. december 7. csütörtök Ambrus
Yettel feliratok a Telenor Magyarország Zrt. üzletében egy budai bevásárlóközpontban 2022. február 15-én. Márciustól nevet változtat a cseh PPF befektetői csoport tulajdonában álló mobiltársaság, új neve Yettel Magyarország Zrt. lesz.
Nyitókép: MTI/Mónus Márton

Bemegy a tévés piacra a Yettel

Fantáziát lát az otthoni tévés szolgáltatásban. 3 hónapig ingyenes lesz.

Új, otthoni tévészolgáltatást indít a Yettel, a szolgáltatás február 14-től nyílt tesztidőszakkal indul: a szolgáltató ügyfelei 3 hónapig 0 forintos havidíjért próbálhatják ki, akár 93+3 tévécsatornát kínáló csomagban is, ha új előfizetést kötnek.

Az elsősorban mobilszolgáltatóként ismert Yettel az elmúlt években folyamatosan bővítette azon otthoni megoldásainak körét, amelyek mobilhálózatra épülnek, az új szolgáltatás internetalapú tévészolgáltatás.

A tévéműsorok egy része élőben és felvételről is megtekinthető, megállítható és visszatekerhető.

Peter Gaľik, a Yettel Magyarország vezérigazgatója a közleményben elmondta: a Yettel TV indulása a hosszú távú, mobilközpontúságra építő stratégia újabb mérföldköve, amelyet a két éve kezdett, több tízmilliárd forintos beruházást igénylő hálózatmodernizációs folyamat tesz lehetővé. A 4G technológia kapacitásának növelése mellett folyamatosan bővítik az 5G technológia elérhetőségét - tette hozzá.

A szolgáltatás tévékészülékhez csatlakoztatható TV Box segítségével, mobilon és tableten a Yettel TV alkalmazásban, illetve számítógépről webes felületen érhető el, emellett rövidesen elérhetők lesznek az okostévékre letölthető applikációk is.

Címlapról ajánljuk

Nacionalistából lett Putyin-hívő a megölt ukrán politikus

Az ukrán biztonsági szolgálat magára vállalta egy Oroszországba menekült, Moszkva-párti volt ukrán képviselő meggyilkolását. A köpönyegforgató és bizarr politikai karriert befutott Ilja Kivát egy Moszkva-környéki faluban találták holtan, néhány órával azután, hogy felszólította Zelenszkij elnököt: kövessen el öngyilkosságot.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×