eur:
390.25
usd:
364.32
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Nyitókép: Pixabay.com

Dobozban marad a 70 millió dollárért forgatott Batgirl

Amerikai filmes portálok szerint sem a mozikban, sem a streaming szolgáltatóknál nem fogják bemutatni a Batgirl című, több mint 70 millió dollárból forgatott filmet.

A Warner Bros. stúdió döntése meglepte a filmes szakmát - írta a Variety, amely szerint szinte sosem fordul elő, hogy egy stúdió a kukába dobjon egy már leforgatott produkciót.

A New York Post hollywoodi bennfentesektől úgy értesült, hogy a képregényalapú szuperhősfilm csúnyán megbukott a próbavetítéseken. A Deadline.com szerint viszont a kész film eldobása azzal függhet össze, hogy átalakultak a súlypontok, a stratégiák és takarékossági intézkedések léptek életbe a Warner Bros. médiakonszernnél.

A filmstúdió egyelőre nem kommentálta a sajtóhírt.

A posztprodukciós szakaszban lévő filmet a tervek szerint az év végén mutatta volna be az HBO Max.

A főszereplő, Leslie Grace (New York peremén) januárban Batgirl-jelmezes fotót posztolt magáról az Instagramon. A szereplők közt van Michael Keaton, a Batman-filmek sztárja, J.K. Simmons és Brendan Fraser.

Az első önálló "szuperhősnőfilmet" az Adil El Arbi és Bilall Fallah belga páros (Mindörökké rosszfiúk) rendezte.

Batgirl figurája először az 1960-as években bukkant fel képregényekben.

A fiktív női szuperhős Barbara Gordon, James Gordon Gotham City-i rendőrfőnök lánya.

Alicia Silverstone már 1997-ben kapott egy kisebb Batgirl-szerepet George Clooney oldalán a Batman és Robin című szuperhősfilmben.

Míg Batman alakját számos produkcióban feldolgozták, az állítólag most eldobott munka lett volna az első önálló Batgirl-film.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×