eur:
396.06
usd:
369.36
bux:
69711.91
2024. június 17. hétfő Alida, Laura
Nyitókép: Pixabay.com

Dobozban marad a 70 millió dollárért forgatott Batgirl

Amerikai filmes portálok szerint sem a mozikban, sem a streaming szolgáltatóknál nem fogják bemutatni a Batgirl című, több mint 70 millió dollárból forgatott filmet.

A Warner Bros. stúdió döntése meglepte a filmes szakmát - írta a Variety, amely szerint szinte sosem fordul elő, hogy egy stúdió a kukába dobjon egy már leforgatott produkciót.

A New York Post hollywoodi bennfentesektől úgy értesült, hogy a képregényalapú szuperhősfilm csúnyán megbukott a próbavetítéseken. A Deadline.com szerint viszont a kész film eldobása azzal függhet össze, hogy átalakultak a súlypontok, a stratégiák és takarékossági intézkedések léptek életbe a Warner Bros. médiakonszernnél.

A filmstúdió egyelőre nem kommentálta a sajtóhírt.

A posztprodukciós szakaszban lévő filmet a tervek szerint az év végén mutatta volna be az HBO Max.

A főszereplő, Leslie Grace (New York peremén) januárban Batgirl-jelmezes fotót posztolt magáról az Instagramon. A szereplők közt van Michael Keaton, a Batman-filmek sztárja, J.K. Simmons és Brendan Fraser.

Az első önálló "szuperhősnőfilmet" az Adil El Arbi és Bilall Fallah belga páros (Mindörökké rosszfiúk) rendezte.

Batgirl figurája először az 1960-as években bukkant fel képregényekben.

A fiktív női szuperhős Barbara Gordon, James Gordon Gotham City-i rendőrfőnök lánya.

Alicia Silverstone már 1997-ben kapott egy kisebb Batgirl-szerepet George Clooney oldalán a Batman és Robin című szuperhősfilmben.

Míg Batman alakját számos produkcióban feldolgozták, az állítólag most eldobott munka lett volna az első önálló Batgirl-film.

Címlapról ajánljuk
Ismét célt ért a „pandadiplomácia” – szent a béke Kína és Ausztrália között?

Ismét célt ért a „pandadiplomácia” – szent a béke Kína és Ausztrália között?

A kínai miniszterelnök canberrai látogatása a két ország közötti diplomáciai viszony helyreállításának betetőzése – mondta az InfoRádióban Salát Gergely sinológus. A Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa hozzátette: a kínai vezetés pontosan tudta, hogy a korábban kirótt kereskedelmi szankciókkal sokat árthat az ausztrál gazdaságnak, mostanra azonban mindkét fél belátta, jobb a békesség.

Karácsony Gergely a Kúriához fordult, új választást szeretne - itt vannak az indokai

Budapest főpolgármestere beadta hétfőn a Kúriának azt az indítványt, amelyben a főpolgármester-választás eredményének megsemmisítését és a szavazásnak az egész városban történő megismétlését kéri.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.18. kedd, 18:00
Horváth Péter
a Nemzeti Pedagógus Kar elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×