eur:
393.1
usd:
366.77
bux:
66587.13
2024. április 25. csütörtök Márk
Bajnai Gordon, az Együtt-PM vezetője beszédet mond a szövetség EP-választási kampánynyitó rendezvényén Budapesten, a Lurdy Házban 2014. április 12-én.
Nyitókép: MTI/Bruzák Noémi

Egy londoni étteremben egyeztetett Márki-Zay Péter és Bajnai Gordon

Az ellenzéki miniszterelnök-jelölt és a volt kormányfő találkozóját a Mandiner egy olvasója örökítette meg.

A Mandiner egy olvasójától értesült arról, hogy Márki-Zay Péter Londonban egy étteremben találkozott Bajnai Gordonnal. Az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltje és a korábbi kormányfő mintegy három órán keresztül vaxcsorázott és beszélgetett, a találkozóról fényképet is közölt a portál, amely megjegyzi, Márki-Zay Péter több időt töltött Bajnai Gordonnal, mint a nyilvános fórumán, ahol két órát töltött el.

A Bajnai Gordonnal való találkozó nem szerepelt Márki-Zay Péter nyilvános programjában. A Mandiner értesülései szerint Bajnai Gordon a Városháza-botrány óta szándékosan kerüli a magyar nyilvánosságot, csak a háttérből segíti a baloldal kampányát. A volt kormányfő feladata az informális tanácsadás mellett a külföldi kapcsolatok és pénzek becsatornázása.

Címlapról ajánljuk
Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Recep Tayyip Erdogan pártjának veresége a helyhatósági választásokon elsősorban a rossz török gazdasági helyzet következménye – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa. Pénzváltó Nikolett arról is beszélt, hogy az ellenzék jelentős visszaigazolást kapott arra, hogy lehet esélye a győzelemre a következő államfőválasztáson.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×