eur:
394.58
usd:
365.04
bux:
65436.45
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Buenos Aires, 2020. március 29.Védőmaszkos férfi sétál egy elnéptelenedett utcán Buenos Airesben 2020. március 27-én, a kijárási korlátozás idején. A hatóságok március 31-ig hosszabbították meg a kijárási korlátozást, valamint a határzárat a koronavírus-járvány elleni küzdelem hatékonyság érdekében.
Nyitókép: MTI/EPA/EFE/Juan Ignacio Roncoroni

Újabb országban ütötte fel fejét a szuperfertőző brazil vírusmutáns

Argentínában is felbukkant a koronavírus-világjárványt elindító kórokozó sokkal agresszívebben terjedő változata – tudatta az ország egészségügyi minisztere.

Ginés González García közlése szerint egyelőre négy esetet jegyeztek fel, mindegyik fertőzöttről kiderült, hogy Brazíliában járt.

A világjárvány "startvírusánál" szintén erőteljesebben fertőző brit variáns is jelen van már Argentínában, január 16-án azonosították az első esetet.

A 45 millió lakosú dél-amerikai országban vasárnapig már csaknem 50 ezren haltak meg a pandémia miatt, a fertőzöttek száma pedig közelít a 2 millióhoz.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
Itt az új kamatmentes hitel a cégeknek, meghirdették a feltételeket

Itt az új kamatmentes hitel a cégeknek, meghirdették a feltételeket

Megjelent és április végétől rendelkezésre áll a hazai mikro-, kis- és középvállalkozások részére az európai uniós forrású KKV Technológia Plusz Hitelprogram, amely nulla százalékos fix kamat mellett kínál kedvező finanszírozást új fejlesztésekre és értéknövelő beruházásokra – jelentette be a Magyar Fejlesztési Bank. A 155,54 milliárd forint keretösszegű program az MFB Pont Plusz hálózaton keresztül, az MBH Bank és a Gránit Bank megkülönböztetett fiókjaiban lesz elérhető.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×