eur:
394.46
usd:
370.31
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma

Bizarr baleset: repülőgép ütött el egy embert

Oroszország egyik legnagyobb repülőterén, a moszkvai Seremetyjevo egyik kifutópályáján történt a különös szerencsétlenség, az áldozat, egy Spanyolországból kitoloncolt örmény férfi, aki a moszkvai átszállásnál szökött meg.

Oroszországban egy repülőgép felszállás közben, a kifutópályán elütött egy embert kedd este a moszkvai Seremetyjevo nemzetközi repülőtéren; a férfi meghalt, a repülőgép törzsén több rés keletkezett az ütközés következtében.

Az áldozat egy 25 éves örmény állampolgár. Holttestére azt követően bukkantak rá a felszállópályán, hogy felszállt egy Athénba tartó Boeing 737-es repülőgép. A gép személyzete a felszállás után jelentette a légi irányításnak, hogy a kifutópályán gyorsításkor feltehetően egy állattal ütközött. A személyzet úgy határozott, hogy nem fordulnak vissza, mert a műszerek nem mutattak meghibásodást. Athénban a gép átvizsgálásakor megállapították, hogy a gép törzsén több rés keletkezett, illetve emberi szövetmaradványokra bukkantak.

A vizsgálat szerint az elütött örmény férfit Spanyolországból kitoloncolták, ezért hazájába készültek szállítani, közbeiktatva az orosz főváros repülőterét, ahova kedd este érkezett meg. A férfi az örmény fővárosba, Jerevánba induló járathoz utasokat szállító buszról megszökött, és a reptér forgalmi előterén bolyongott.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×