eur:
396.25
usd:
369.55
bux:
69711.91
2024. június 17. hétfő Alida, Laura

Egy kínos kérdésről nem volt szó az elnöki találkozón

Franciaország együtt kíván működni Oroszországgal a szíriai válság megoldásában - közölte a francia elnök, miután Vlagyimir Putyin orosz államfővel tárgyalt Versailles-ban.

Emmanuel Macron a terrorizmus elleni harcot nevezte az elsődleges kérdésnek. Kijelentette azt is: bármilyen vegyi fegyver szíriai bevetésére Franciaország azonnal megtorló intézkedésekkel fog válaszolni.

A francia elnök Ukrajna ügyében mielőbbi találkozót szeretne a Németország, Franciaország, Ukrajna és Oroszország alkotta normandiai négyekkel.

Franciaország kész közös megoldást keresni a szíriai, ukrajnai, észak-koreai válságra és a terrorizmus ellen - jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz elnök.

A két elnök közös sajtótájékoztatóján kérdésre válaszolva Putyin kijelentette: Macron nem vetette fel a francia elnökválasztási kampányba történt állítólagos orosz beavatkozás kérdését. "Ez a téma nem létezik" - szögezte le.

Címlapról ajánljuk
Karácsony Gergely a Kúriához fordult, új választást szeretne - itt vannak az indokai

Karácsony Gergely a Kúriához fordult, új választást szeretne - itt vannak az indokai

Budapest főpolgármestere beadta hétfőn a Kúriának azt az indítványt, amelyben a főpolgármester-választás eredményének megsemmisítését és a szavazásnak az egész városban történő megismétlését kéri.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.18. kedd, 18:00
Horváth Péter
a Nemzeti Pedagógus Kar elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×