eur:
389.26
usd:
362.99
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Autós üldözés a határ közelében - folyóba esett a rendőrautó is

Autós üldözés a határ közelében - folyóba esett a rendőrautó is

Egy az elsőbbségadást elmulasztó autóst vettek üldözőbe a szlovák rendőrök, figyelmeztető lövést is leadtak. A menekülő autós letért az útról, végül mindkét kocsi a megáradt Vág folyóban akadt el.

Nem állt meg Skodájával a stop-táblánál egy 30 éves férfi az egyik gútai kereszteződésben kedden este. A rendőrök igazoltatni akarták, az Octavia sofőrje erre gázt adott - írja az Új Szó.

Az autós üldözés közben figyelmeztető lövések is eldördültek.

A férfi Szímőnél lehajtott az útról, és a bozótosban a Vág felé vette az irányt, remélve, hogy lerázhatja a rendőröket. Azzal azonban nem számolt sem ő, sem az üldözői, hogy a megáradt folyó vízszintje sokkal magasabb a szokottnál. Végül a Skoda és a rendőrautó is a folyóban kötött ki.

Autós üldözés a határ közelében - folyóba esett a rendőrautó is

A férfi ezután futva menekült volna, de a rendőrök elfogták. Az autókat egy traktor húzta a partra. A sofőrről kiderült: korábban bevonták a jogosítványát, és már többször is büntették jogosulatlan autóvezetés miatt. Ezúttal hatósági intézkedés végrehajtásának akadályozása miatt indítottak eljárást ellene, két évet kaphat.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló hírekről, vagy elmondaná a véleményét, lájkolja az InfoRádió Facebook-oldalát!

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×