eur:
394.29
usd:
370.44
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma

Két pokolgép robbant Damaszkusz óvárosában

Legkevesebb 46 ember meghalt és sokan megsérültek, amikor két pokolgép robbant Damaszkusz óvárosában szombaton.

Az Emberi Jogok Szíriai Megfigyelőközpontja arról számolt be, hogy az egyik robbanószerkezetet öngyilkos merénylő hozta működésbe, az áldozatok többsége pedig iraki síita zarándok. Az al-Majadín libanoni televízió azt jelentette, hogy a merénylők a zarándokok buszait vették célba az óváros hét kapuja közül az egyik közelében.

Az iraki külügyminisztérium nem sokkal a merénylet után azt tudatta, hogy mintegy 40 iraki van a halottak között, és hozzávetőleg 120 iraki állampolgár megsebesült.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló hírekről, vagy elmondaná a véleményét, lájkolja az InfoRádió Facebook-oldalát!

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×