eur:
393.82
usd:
364.89
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Sztrájk lesz holnap mindkét berlini repülőtéren

A földi kiszolgáló személyzet tiltakozik a munkafeltételeik javítása érdekében.

A Verdi szakszervezet csütörtökön jelentette be, hogy a földi kiszolgálószemélyzet 2000 tagja sztrájkba lép pénteken. A munkabeszüntetés, amely érinti a Tegel és Schönefeld repülőtér közlekedését is, pénteken hajnali négykor kezdődik és szombat hajnali ötkor ér véget. A szokásos forgalmi rend órákkal később állhat helyre.

Járattörlésekre és késésekre is számítani kell a berlini repülőterek tájékoztatása szerint.

A Tegel repülőtér máris bejelentette, hogy 70 járatot töröltek, az intézkedés érinti a Lufthansa, a Germanwings, a Brussels Airlines, a British Airways és az Iberia Express járatait is. A Schönefeld repülőtér csütörtök kora délutánig két járattörlést jelentett be - írták német lapok.

A légitársaságok és a berlini repülőterek is arra kérik az utasokat, hogy indulás előtt feltétlenül tájékozódjanak a járatukról.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló hírekről, vagy elmondaná a véleményét, lájkolja az InfoRádió Facebook-oldalát!

Címlapról ajánljuk
Szemtől szembe Sean Connerytől Susan Sarandonig – Koltai Lajos az Arénában

Szemtől szembe Sean Connerytől Susan Sarandonig – Koltai Lajos az Arénában

A Semmelweisről szóló film hazai és amerikai fogadtatásáról, a szereplőválogatásról, a világsztárokkal, Meryl Streeppel, Sean Conneryvel, Vanessa Redgrave-vel, Jodie Fosterrel való közös munkáiról, sőt, jövőbeni terveiről is beszélt Koltai Lajos Kossuth-díjas operatőr, filmrendező, a Nemzet Művésze az InfoRádió Aréna című műsorában.

A lelki álomkórtól óv Ferenc pápa a keresztút meditációjában

Az elnyomástól és igazságtalanságtól megalázott Krisztusok, a háború őrültsége miatt mosolyukat vesztett gyermekek és a bántalmazást elszenvedő nők a főszereplői a nagypéntek esti keresztút állomásain elhangzó meditációknak, melyeknek szövegét első alkalommal Ferenc pápa írta.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×