eur:
397.04
usd:
355.58
bux:
74510.83
2024. szeptember 27. péntek Adalbert

Így üti meg Trumpot Robert De Niro

Michael Moore filmrendező a manhattani Trump-toronyba ment szombaton, hogy találkozzék Donald Trump megválasztott elnökkel. Hiába.

A baloldali filmrendező az egyik közösségi oldalon élőben közvetítette kalandját. A New York-i Trump-torony felső emeletein vannak Donald Trump irodái és lakásai. Beszélni akart vele, hogy kifejezze neki a megválasztása miatti elégedetlenségét. "Mr. Trump, itt vagyok. Beszélni akarok önnel" - írta rövid üzenetében, amelyet a portásnak adott át. Majd ezután a Facebookra kitett videón az látható, amint megindul felfelé a toronyház lépcsőin. "Lássuk, felmehetek-e a híres lépcsőn", mondta, de aztán hozzátette: "nem akarom, hogy a rendőrök kidobjanak".

Moore, aki a napokban már járt a Trump-toronyban és találkozott is Trump kampányfőnökével, most a negyedik emeletig jutott, ott a titkosszolgálat emberei megállították, és nem mehetett tovább. Megpróbált lifttel feljebb menni, de ezt sem engedték meg. Végül üzenetet hagyott a portásnál, és távozott. A filmrendező a nyáron azt jósolta, hogy amennyiben Hillary Clinton lesz a demokraták elnökjelöltje, Donald Trump megnyeri a választást. Most Moore csatlakozott a Trump megválasztása ellen tüntetőkhöz.

Támogatja a tüntetőket Robert De Niro is, aki Los Angelesben, új filmje bemutatója előtt, újságírói felvetésre válaszolva beszélt erről. A 73 éves színész azt mondta, hogy "lehangolta őt" Donald Trump megválasztása, de hozzátette: "várjuk meg, hogyan alakulnak a dolgok, és figyeljük éberen az új kormányt".

A színész a kampány alatt nem fogta vissza magát, keményen bírálta, szidalmazta is Trumpot, azt mondta, behúzna neki, miután Trump is ezt mondta egy választási gyűlésen egy őt bíráló emberre. A választás után azonban De Niro az egyik szerda éjszakai televíziós showműsorban azt mondta: tiszteletben tartja, hogy ő lett az elnök.

"Most, hogy ő az elnök, nem húzhatok be neki" - mondta Robert De Niro Jimmy Kimmel naponta jelentkező éjszakai showműsorában, majd azzal viccelt, lehet, hogy él az olasz állampolgárságából fakadó lehetőséggel, és Olaszországba költözik.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
Újabb rekordok a tőzsdéken

Újabb rekordok a tőzsdéken

Kedvező hangulatban telt a kereskedés az ázsiai piacokon pénteken, ezt követően pedig Európában is folytatódik az emelkedés. Rögtön a piacnyitás után új napon belüli csúcsot döntött a német DAX index, de a hazai BUX sem maradt ma új rekord nélkül, bár később lefordult a magyar benchmark. Az USA-ban szintén folytatódott az emelkedés a nyitást követően, az esti órákra azonban kezdenek némileg lendületet veszíteni a vezető részvényindexek.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×