eur:
393.47
usd:
366.89
bux:
0
2024. április 25. csütörtök Márk

A Vatikán is megemlékezett David Bowie-ról

A Vatikán a Twitteren emlékezett David Bowie-ra.

Gianfranco Ravasi bíboros, a pápai kulturális tanács elnöke hétfőn a közösségi portálon elevenítette fel a zenésztől származó egyik legismertebb idézetet: "Ground Control to Major Tom, Commencing countdown, engines on, Check ignition and may God's love be with you".

A sorok Bowie 1969-es Space Oddity című slágeréből származnak.

Bowie egyik korábban interjújában azt vallotta magáról, hogy "szinte ateista". "Spirituális életem mindig is fontos volt az írás szempontjából" - nyilatkozta egykor a beliefnet.com internetes oldalnak.

A Stern magazinnak arról beszélt, mindig is központi sorskérdései közé tartozott az istenben való hit. Mégis a "problémát", hogy hisz-e istenben vagy sem, sohasem sikerült megoldania.

Címlapról ajánljuk
Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Recep Tayyip Erdogan pártjának veresége a helyhatósági választásokon elsősorban a rossz török gazdasági helyzet következménye – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa. Pénzváltó Nikolett arról is beszélt, hogy az ellenzék jelentős visszaigazolást kapott arra, hogy lehet esélye a győzelemre a következő államfőválasztáson.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×