eur:
400.81
usd:
366.41
bux:
74213.32
2024. október 11. péntek Brigitta

Családi perpatvar vezetett a tömeggyilkossághoz Georgiában

Valószínűleg családi perpatvar vezetett a hét halottat követelő tömeggyilkossághoz az amerikai Georgia államban a vasárnapi sajtó szerint.

A rendőrség szombaton még csak annyit közölt, hogy hét holttestet és két, életveszélyes állapotban lévő embert találtak a hatóságok egy mobilházakból álló lakóparkban az Egyesült Államok délkeleti részén fekvő szövetségi államban.

Kiderült, hogy a hét embert lelőtték. A rendőrséget a megrémült szomszédok riasztották, akik heves családi vita és sikoltozás fültanúi voltak az Új Remény lakóparkban, a tengerparti Brunswick városka határában.

A rendőrség közölte, hogy az ügyben nem keresik az elkövetőt, mivel valószínűleg a halottak között van; miután gyilkolt, saját maga ellen fordította fegyverét. Az áldozatok között idősebbek mellett néhány tizenéves is van.
A lerobbant állapotú kis mobilházban a hét holttest mellett két, feltehetően 10 év alatti gyereket is találtak, akik még életben, de válságos állapotban voltak. Õket helikopterrel azonnal kórházba szállították.
Az áldozatokat megvizsgáló Jimmy Durben, aki 17 éve dolgozik a Glynn megyei halottkémi hivatalban, azt mondta, még nem találkozott olyan borzalmas látvánnyal, mint amilyen a mészárlás helyszínén fogadta.
Az Egyesült Államokban a georgiaihoz hasonló mobilházas parkokban a legszegényebb családok laknak.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor péntek reggel: a szerdai strasbourgi vita "rock and roll" volt

Interjút adott Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth rádiónak péntek reggel. Szerinte Strasbourgban annak a bejelentése történt meg szerdán, hogy meg akarják buktatni a magyar kormányt, és azt is megmondták, ki vezesse. De Orbán Viktor bejelentette "az ellenállást". Meghirdette a 2025-ben reményei szerint 3-6 százalékos gazdasági növekedést szavatoló gazdasági stratégiát, 3 elemet fel is fedett.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.11. péntek, 18:00
Lánszki Regő
az Építési és Közlekedési Minisztérium államtitkára, országos főépítész
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×