eur:
389.27
usd:
361.94
bux:
68882.55
2024. május 7. kedd Gizella

Irán és Argentína vitája

Irán azzal vádolta meg Argentínát, hogy beavatkozik a perzsa állam belügyeibe. A teheráni külügyi szóvivő azután közölte ezt, hogy Buenos Aires bírálta az egyik iráni politikus, Ahmad Vahidi jelölését az iráni védelmi miniszteri posztra.

 Az argentin ügyész korábban arra emlékeztetett, hogy Ahmad Vahidit 2007 óta keresi az Interpol, mert a gyanú szerint köze volt az egyik zsidó segélyegyesület ellen 1994-ben Buenos Airesben elkövetett merénylethez. A támadásban 85-en haltak meg.

Címlapról ajánljuk
PSG–Borussia Dortmund 0-0

BL élőben
PSG–Borussia Dortmund 0-0

A Paris Saint-Germain egygólos hátrányból kezdve próbálja meg kiejteni a Borussia Dortmundot a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjében. Pályaválasztóként 2015 októbere óta a PSG csak a Bayern München ellen maradt a BL-ben szerzett gól nélkül.

Salát Gergely: Hszi Csin-ping látogatása Magyarország Kína melletti markáns kiállását is jutalmazza

A kínaiak a fő világpolitikai stratégiája most a saját mozgástér bővítése, és a jövőben a többpólusú világrend kialakítása – mondta Salát Gergely, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt a kínai elnök látogatásának jelentőségéről, a pekingi diplomácia módszereiről, a küldöttség összetételéről és az orosz–kínai viszonyról is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.08. szerda, 18:00
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet vezetője
Závecz Tibor a Závecz Research Piac- és Társadalomkutató Intézet ügyvezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×