eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 19. vasárnap Ivó, Milán

Halálosan megfenyegették Belmondót

Feljelentést tett Jean-Paul Belmondo, miután őt és volt feleségét is halálosan megfenyegették levélben - közölte pénteken a párizsi rendőrség.

A 76 éves francia filmszínész és exfelesége, Natty Tardivel külön-külön névtelen fenyegető levelet kapott, amely állítólag érinti közös gyermeküket, a 6 éves Stellát is.

Az öregedő szívtipró volt felesége azt mondta, hogy rendőri védelem alatt áll, ennek ellenére "egy rémálom, amit átél", és nagyon aggódik.

A fenyegetések háttere tisztázatlan. Míg a volt feleség szerint névtelen leveleket korábban a gyermek láthatása ügyében Belmondóval kialakult konfliktusa kapcsán szokott kapni, elképzelhető, hogy a háttérben az a pénzmosási ügy áll, amelybe a filmsztár jelenlegi partnere, a 32 éves belga Barbara Gandolfi keveredett.

Gandolfinak és férjének több diszkója van Belgiumban, és egy közös vállalata Dubajban is. Az ügyben Belmondót tanúként hallgatták ki, s kiderült, hogy kölcsön akart adni kedvesének 200 ezer eurót, bár a pénz átadására végül is nem került sor.

Belmondo nemrég arra panaszkodott egy interjúban, amelyet a Paris Matchnak adott, hogy volt felesége nem engedi lányával tölteni a vakációt. Felesége tagadja, hogy nem engedné lányát az apjához, de azt elismerte, hogy "nyugodt és biztonságos körülmények között szeretné tudni őt".

Címlapról ajánljuk
Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

A szabályozás területén megindult fejlődés Európa és Magyarország számára is kiemelten fontos, csak ez teremti meg a lehetőséget a gyermekek szexuális kizsákmányolásának feltárásához, és teszi lehetővé a gyermekek védelmét az online térben – mondta Varga Árpád, az NMHH gyermekvédelmi főosztályának elemzője.

Szuperhatalmak versengenek egymással azért, ami egyre keresettebb az egész világon

Rengetegféle chipet gyártanak világszerte, amelyek még inkább kompatibilisebbek azokkal a felhasználási területekkel, ahol félvezetőket használnak – mondta az InfoRádióban a chipek jelentőségéről és egyre hangsúlyosabb szerepéről elemzést író Tasnádi Zsombor. Arról is beszélt, hogy a legmodernebb chipeket a hadiipar is beveti, rakétarendszerek vezérléséhez használják.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×