eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 4. szombat Flórián, Mónika
Nyitókép: YouTube/Magyar Marketing Szövetség

Új ügyvezető igazgató a Porsche Hungaria élén

A Porsche Holding Salzburg (PHS) novemberi 22-i hatállyal Wachtler Tamást nevezte ki a Porsche Hungaria ügyvezető igazgatójává; a 44 éves szakember az értékesítési- és marketing területekért lesz felelős.

A PHS ügyvezetése november 22-től Wachtler Tamást nevezte ki a Porsche Hungaria ügyvezető igazgatójává, aki Brigitte Auernigg mellett tagja lesz a Porsche Hungaria Kft. Management Board-jának. Ezzel a változással teljessé vált a Porsche Hungaria Kft. ügyvezetése, és készen áll arra, hogy a legnagyobb magyarországi autóimportőrt egy fenntarthatóbb jövő felé vezesse ebben a piaci kihívásokkal teli időszakban – olvasható a Porsche Hungaria sajtóközleményében.

Wachtler Tamás a Porsche Hungaria értékesítési- és marketing területeiért lesz felelős. Brigitte Auernigg, aki 2023 júniusában csatlakozott a Porsche Hungariához, továbbra is a back office, a pénzügyi területek, az aftersales és a PCB Alkatrészközpont felelőse marad.

Wachtler Tamás 44 éves és több, mint 22 éves széles körű, értékes tapasztalattal rendelkezik az autóiparban. Wachtler úr különböző értékesítési és marketing pozíciókban dolgozott itthon, mindemellett fontos nemzetközi szakmai tapasztalattal is rendelkezik. 2016 óta volt a Renault Csoport magyarországi ügyvezető igazgatója. Legutóbbi feladata a BYD hazai irányítása volt az AutoWallis-nál, ideértve a márka magyarországi bevezetését is – teszik hozzá.

„Nagy örömmel csatlakozom a Porsche Hungaria csapatához, mint ügyvezető igazgató, kétségkívül ez az egyik legizgalmasabb munka ebben a szakmában. Korszakváltó és dinamikus időket élünk az iparágban, alig várom, hogy megismerjem az új kollégáimat, és együttműködhessek a kiemelkedően erős kereskedői hálózattal, hogy közösen formáljuk a jövőnket még eredményesebbé” – fogalmazott Wachtler Tamás a kinevezése után.

A Porsche Hungaria Kft. Magyarország legnagyobb autóimportőreként a Volkswagen, Volkswagen haszonjárművek, Audi, Cupra, Seat és Skoda márkák modelljeinek forgalmazásáért felelős, továbbá a Das WeltAuto használtautó-kereskedés hazai képviselete.

Az első tíz hónapban piaci részesedése az újautó piacon 23,9 százalék volt, 24 400 jármű értékesítésével.

Címlapról ajánljuk
Többet árt, mint használ, ha nem megfelelően működtetjük a klímát

Többet árt, mint használ, ha nem megfelelően működtetjük a klímát

A hőmérsékleti beállítások mellett a klímaberendezések tisztítására és az egyes helyiségek rendszeres szellőztetésére hívta fel a figyelmet Noszek László főorvos. A Kistarcsai Flór Ferenc Kórház Fül-Orr-Gégészeti Osztályának vezetője az InfoRádióban elmondta: ha a környezetünkben megjelenő allergéneket felkavarja a berendezésekből kiáramló levegő, fokozódhatnak a panaszok, és akár asztmás roham is kialakulhat az érzékenyebb embereknél.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×