eur:
389.3
usd:
362.99
bux:
68123.99
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Autós tankol a Mol gyáli töltőállomásán 2020. január 1-jén. A kormány döntése értelmében január 1-jétől emelkedik a biológiai eredetű összetevők bekeverendő aránya az üzemanyagokban, az intézkedéssel Magyarország is csatlakozik a környezetbarát E10-es üzemanyagot használó államokhoz. A régi típusú autót használóknak célszerű ellenőrizni, hogy lehet-e kocsijukba az új üzemanyagból tankolni.
Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Ha dízeles, ne tankoljon még!

A benzineseknek mindegy.

Szerdán a gázolaj esetében számíthatunk árváltozásra a Holtankoljak.hu szerint: nagykereskedelmi árak tekintetében bruttó 10 forintos árcsökkenést jelentettek be.

A benzin ára a hét közepén nem változik.

Tekintettel az aktuális átlagárakra, szerdán az alábbi kiskerárakra számíthatunk a kutakon:

95-ös benzin átlagár most: 614 Ft/liter, várhatóan szerdán ez marad.

Gázolaj átlagár most: 600 Ft/liter, várhatóan 590 forintra változik.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×