eur:
389.19
usd:
362.62
bux:
0
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Nyitókép: Forrás: Diageo

A XXI. század zöldjébe várja vissza dolgozóit a 20 éves Diageo

Ha azt várják munkatársaiktól, hogy minél több időt töltsenek bent, akkor ahhoz minőségi környezetet kell biztosítani - zöldet.

Új, környezettudatos irodába költözött a Magyarországon 20 éve jelenlevő Diageo. Az épületben gyűjtik és újrahasznosítják az esővizet, speciális, kéthéjjú homlokzattal gondoskodnak az energiatakarékosságról, a dolgozókat pedig belső kert várja.

Pais Mónika, a Diageo Budapest Zrt. vezérigazgatója az InfoRádiónak azt mondta: a home office időszaka után kulcsfontosságú, hogy vonzó környezetet teremtsenek a munkatársaknak.

"Első helyen emelném ki az esővízgyűjtést: az épület egészéről gyűjtjük az esővizet, a csapadék 100 százalékát képes a rendszer hasznosítani, 30 ezer üveg Johnny Walker-palacknak megfelelő csapadék akár napi szinten. Ezen felül szelektív hulladékgyűjtés történik, az üvegeket újrahasznosítjuk. Az irodában 7000 négyzetméter az üvegfelület, a dolgozók így természetes fénynél tudják végezni a munkájukat, ami az éjszakai alvásidő hatékonyságát is növeli, és sokkal kevesebb világítást kell használnunk, minőségi ledvilágítással" - sorolta Pais Mónika.

Hogy mennyit számít egy iroda a munkatársak megtartásában, átcsábításában, arról azt mondta, a vállalatnak az a célja, hogy a dolgozók minél több időt töltsenek az irodában, azt a feladatot is indukálja, hogy az irodai környezet minőségi legyen.

"A természetes elemek állítólag 15 százalékkal növelik az emberi kreativitást, úgyhogy ezt is igyekeztünk figyelembe venni" - húzta alá Pais Mónika.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Rendkívüli belpolitikai vihar lett egy atomerőműves cikkből Németországban

A havonta megjelenő, elemzésekre, illetve háttérjelentésekre összpontosító népszerű Cicero című magazin azt állította, hogy az atomerőművek egy évvel ezelőtti végleges leállításáról született döntés meghozatala előtt kulcsfontosságú szakértői információkat hallgattak el az atomenergia alkalmazásának legfőbb ellenzője, a zöldpárti gazdasági miniszter előtt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×