eur:
393.3
usd:
367.94
bux:
65897.55
2024. április 24. szerda György
Hand refilling the car with fuel at the refuel station, the concept of fuel energy
Nyitókép: Koonsiri Boonnak/Getty Images

Újra 450 forint fölött lesz a benzin átlagára

Szerdán tovább emelkedik a benzin és a gázolaj átlagára a hazai kutakon.

Bruttó 4 forinttal emelkedik szerdán a benzin literenkénti átlagára, míg a gázolajért 3 forinttal kell többet fizetni – írja a holtankoljak.hu. Ezek alapján az átlagárak az alábbiak szerint alakulnak:

  • 95-ös benzin: 451 forint per liter
  • gázolaj: 448 forint per liter.

Legutóbb múlt pénteken változtak az üzemanyagárak a hazai kutakon, a benzin literenkénti átlagára 2 forinttal 447 forintra, míg a gázolaj literenkénti átlagára szintén 2 forinttal 445 forintra nőtt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
Olcsó modelleket lengetett be a Tesla, széttépik a részvényt

Olcsó modelleket lengetett be a Tesla, széttépik a részvényt

Már korábban is ismert volt, hogy az idei nem a Tesla éve lesz, hiszen lassuló eladásokkal küzd a cég, miközben igyekszik új termékeket bevezetni és ezzel új növekedési korszakot indítani. A vállalat problémáit az is jelzi, hogy az idei évben több mint 40 százalékot zuhant a cég részvényárfolyama, jelentősen alulteljesítve az S&P 500 indexet. A befektetői félelmek beigazolódtak a vállalat első negyedéves gyorsjelentésével, gyakorlatilag minden fontosabb soron visszaesésről számolt be a cég, ráadásul az elemzői várakozásokat is alulmúlta. Az árfolyam ennek ellenére mégis több mint 13 százalékot emelkedett a gyorsjelentést követően, miután a cég újabb ígéreteket tett a jövőbeli olcsóbb járműveivel kapcsolatban.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×