eur:
392.13
usd:
366.54
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin

Értékes elismerést kapott a Hold Alapkezelő

Magyarország legjobb befektetési alapkezelője lett 2021-ben a Euromoney privátbanki rangsora szerint.

Az Euromoney 2021-ben is elkészítette a privátbanki és vagyonkezelési felmérését. A Hold Alapkezelő nyerte el a „Legjobb befektetési alapkezelő Magyarországon” díjat, valamint ​további három kategóriában is bekerült a legjobb három szolgáltató közé: második lett a privátbanki szolgáltatók és a nagy vagyonú ügyfelek vagyonkezelői között, míg a jövő generációja kategóriában 3. helyezést ért el.

A Euromoney a világ egyik vezető nemzetközi üzleti magazinja, minden évben egy felmérés segítségével értékeli a privátbanki és vagyonkezelési szolgáltatókat. A magazin értékelésében idén is több mint 2000 privátbanki és vagyonkezelő szakember szavazott.

Magyarország legjobb befektetési alapkezelői

1 Hold Alapkezelő
2 OTP Bank
3 Erste Bank
4 Aegon Befektetési Alapkezelő
5 K&H Bank (KBC)
5 Raiffeisen Bank
7 MKB Bank
7 UniCredit
9 JPMorgan
10 Equilor
10 Franklin Templeton Investments

Az összes kategória első tíz helyezettje megtalálható itt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Pattantak az amerikai tőzsdék a gyorsjelentések hátán

Pattantak az amerikai tőzsdék a gyorsjelentések hátán

Gazdasági, a piaci folyamatokat esetlegesen befolyásoló adatok tekintetében ma érkezett itthon a MNB tavalyi utolsó negyedéves lakásárindexe, de az S&P Global Ratings hitelminősítői felülvizsgálata is kiemelkedő fontosságú esemény. Vállalati fronton ma is az amerikai gyorsjelentések vannak a fókuszban, a héten a technológia szektor nagyágyúi közül többen jelentettek. A magyar piacon az OTP-re figyeltek elsősorban a befektetők, ma tartotta közgyűlését a nagybank, ahol beszédet mondott Csányi Sándor, a bankcsoport elnök-vezérigazgatója. Amerikában a pozitív gyorsjelentési szezon lendítette fel a hangulatot. A részvénypiaci folyamatokkal kiemelten foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×