INFORÁDIÓ 
2020. május 30. szombat
Janka, Zsanett

magyar posta

korszerűsítés

csomagküldés

Az új automata csomagfeldolgozó rendszerrel dolgoznak szakemberek a Magyar Posta Csomaglogisztikai Üzemében 2018. október 8-án.

Történetének egyik legnagyobb fejlesztése zajlik a Magyar Postánál

Infostart

Több tízmilliárd forintos beruházás keretében helyezik új alapokra a csomagfeldolgozást és -kézbesítést – értesült a Világgazdaság

A Magyar Posta történetének egyik legnagyobb értékű, júliusban kezdődött és a tervek szerint 2022-ig tartó beruházásával növelik a csomagfeldolgozás és -kézbesítés hatékonyságát. A komplex fejlesztésnek köszönhetően három év múlva már a legmodernebb logisztikai infrastruktúrával várhatja a társaság a Black Friday akciókkal induló, megnövekedett terheléssel járó karácsonyi szezont - írja a lap.

A Magyar Posta a csomagforgalom látványos növekedésére számít a következő években, várakozásai szerint az idei tervekben szereplő 43,3 millió darab általuk kezelt csomag mennyisége tíz éven belül megduplázódhat.

A mostani beruházás hord­erejét mutatja, hogy a szolgáltatás több mint százötven éves történetében eddig csak kétszer fordítottak nagyobb összeget a csomagkezelés modernizációjára. Előbb 2004-ben a budaörsi csomagfeldolgozó létrehozásával, majd tavaly a Budapest IX. kerületi logisztikai központban egy automata csomagfeldolgozó rendszer üzembe helyezésével bővítették a kapacitást.

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán
A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018