eur:
393.14
usd:
366.88
bux:
66559.84
2024. április 25. csütörtök Márk
Nyitókép: Pixabay.com

Falja a magyar a szállodai ajándékutalványt

Rekordot dönthet az értékesítés 2018-ban a hazai belföldi szálláshelyeken, egyre elterjedtebb ajándék a pár napos üdülés karácsonykor - mondta az InfoRádiónak a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének elnöke, Könnyid László.

Ezekben a napokban a szállodások azt látják, hogy amint a szenteste közeledik, az érdeklődés folyamatosan kitart.

"Átlagosan elmondható, hogy 70-80 százalék körül alakul a foglaltság a szállodákban vidéken, de a végét még nagyon nehéz megjósolni" - értékelte a helyzetet az InfoRádiónak Könnyid László, a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége elnöke. Szerinte számos szállodában már nem lehet reménykedni szabad szobában, de vannak olyan szállodák, ahol még bőven vannak szobák, de az utolsó napokban azok is elfogyhatnak. "Aki akar, most még talál szobát" - figyelmeztetett Könnyid.

Nagy magabiztossággal

kijelenthető, hogy az idén rekordot dönt az ajándékutalvány-értékesítés, a korábbi éveket messze felülmúlja az igény erre.

"Egyre inkább trendi ajándékutalványt, ezzel együtt pihenést, időt ajándékozni egymásnak, főleg úgy, hogy a Black Friday idején novemberben a műszaki cikkek taroltak, és most már van idejük az embereknek kicsit egymással is foglalkozni" - vélekedett Könnyid László.

A legnépszerűbbek a 2, 3 és 4 éjszakás utalványok.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Recep Tayyip Erdogan pártjának veresége a helyhatósági választásokon elsősorban a rossz török gazdasági helyzet következménye – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa. Pénzváltó Nikolett arról is beszélt, hogy az ellenzék jelentős visszaigazolást kapott arra, hogy lehet esélye a győzelemre a következő államfőválasztáson.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 25. 07:57
×
×
×
×