eur:
395.81
usd:
364.87
bux:
65575.2
2024. március 19. kedd Bánk, József
Online pénztárgép egy debreceni üzletben 2014. január 7-én. A Nemzetgazdasági Minisztérium azt javasolja a pénztárgép-cserét figyelemmel kísérő munkabizottságnak, hogy a Nemzeti Adó- és Vámhivatallal online adatkapcsolatra képes gépekre való átálláshoz biztosítandó állami támogatás igénybevételének határideje január 31. legyen.
Nyitókép: MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

Az ünnepek előtt már nem várható újabb akció a boltokban – van azonban kivétel

A karácsonyi ünnepek idején ismét lehet számítani a Black Friday-hez hasonló akcióhullámra, a webáruházakban viszont folyamatosak a kedvezmények – mondta az InfoRádió Aréna című műsorában az Országos Kereskedelmi Szövetség főtitkára.

A webáruházaknál sohasincs vége az akcióknak, ott gyilkos verseny folyik – mondta Vámos György. Szerinte a hagyományos boltokban decemberben nagyon kevés akció van, utoljára a válság idején volt akciós hullám, amikor nagyon alacsony volt a kereslet.

A szövetség főtitkára szerint csupán közvetlenül karácsony előtt várható, hogy a boltok akciózni kezdenek.

„Két ünnep között már azért több reklám lesz a hagyományos boltban is, és jön majd a január-február”

– emelte ki, hozzátéve: utóbbi időszakra az akcióra vadászók már tartalékolnak.

Vámos György szerint az elmúlt 3-4 év adatai azt mutatják, hogy akcióhullám nélkül is nő a decemberi forgalom.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.19. kedd, 18:00
Hankó Balázs
a Kulturális és Innovációs Minisztérium innovációért és felsőoktatásért felelős államtitkára
Egyre feljebb az OTP

Egyre feljebb az OTP

Oldalazást láthatunk egyelőre az európai piacokon, a nemzetközi befektetők az amerikai jegybank kétnapos kamatdöntő ülésének kezdetére várnak. A legutóbbi inflációs számok arra késztethetik a központi bankot, hogy jelezzék: a kamatlábak a vártnál hosszabb ideig maradnak magasabbak. A piaci szereplők jelenleg 99%-os valószínűséget jósolnak arra, hogy a Fed ezen a héten változatlanul hagyja az irányadó kamatlábakat. Eközben jelentős lefordulást láthatunk a kriptodevizák piacán, nagy esésben van a bitcoin.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×