eur:
394.04
usd:
365.67
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
A megújult ezer forintos bankjegy, különböző pénzérmékkel és bankkártyákkal. A Magyar Nemzeti Bank megújított ezer forintos bankjegyet bocsátott ki 2018. március 1-től. A régi 1000 forintos bankjegyek 2018. október 31-ig használhatóak a készpénzforgalomban. MTVA/Bizományosi: Faludi Imre  *************************** Kedves Felhasználó!
Nyitókép: MTVA/Bizományosi: Faludi Imre

Bővülhet a leggazdagabbak köre

Lassult a privátvagyon külföldre áramlása, a 3 milliárd forintnál gazdagabbak száma öt éven belül a felével emelkedhet Magyarországon a szakértők várakozása szerint.

Jelenleg mintegy ezer magyarnak van 3 milliárd forintnál nagyobb vagyonnal, de számuk öt éven belül 50 százalékkal lehet magasabb – íta az Azénpénzem.hu.

A portál a Blochamps adatai alapján azt közölte, hogy a hazai privátbanki üzletágban kezelt számlák száma két év alatt majdnem tíz százalékkal csökkent, miközben a vagyon több mint 28 százalékkal nőtt. A következő két évre a leggazdagabbak kiszolgálóit évek óta elemző cég 10-12 százalékos növekedést vár.

Debrecen, 2016. január 4.
A megújított húszezer és tízezer forintos bankjegy részlete. Magyarország ma is hivatalos fizetőeszközét, a forintot 70 évvel ezelőtt, 1946. augusztus elsején vezették be. A pengőt felváltó új pénz nevét I. Károly történelmi aranyforintjáról kapta. 
MTVA/Bizományosi: Oláh Tibor 
***************************
Kedves Felhasználó!
Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítője közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.
Lelassult a privátvagyon külföldre áramlása MTVA/Bizományosi: Oláh Tibor

A Napi.hu leggazdagabb magyarokat felsoroló listájára idén már 8,2 milliárd forinttal lehetett bekerülni a 2017-es 7,5 milliárd után.

A listán szereplők összvagyona egy év alatt 26,4 százalékkal nőtt.

A két évvel ezelőtti számokat a mostanival összevetve az Azénpénzem.hu a kezelt vagyon legnagyobb növekedését a Takarékbanknál találta. Duplázott az Equilor, és csak ezt követi a Citibank tehetősebbekből álló ügyfélállományát átvevő Erste.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×