eur:
389.69
usd:
363.49
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Nyitókép: Pixabay

Kemény tél érkezik: szombaton az ország egyik felére jön, vasárnap a másikra

Izgalmas hétvége előtt állunk. Januárhoz illő lesz az időjárás: hideg, hó, ónos eső tarkítja a képet. Az OMSZ videójából kiderül, hogy az ország egyik felén szombaton lesz keményebb a tél, a másikon vasárnap.

Szombaton Magyarország nyugati felén inkább napos idő lesz, havazás a Dunától keletre várható. Vasárnapra fordul a kocka, és ónos eső is érkezik...

Bővebben:

Éjjel dél felől erősen megnövekszik a felhőzet, szombat reggelre a keleti országrészben és a Dunántúl keleti tájain beborul az ég. Arrafelé szombaton is többnyire erősen felhős illetve borult idő várható, legfeljebb az északkeleti határ mentén lehet kevesebb felhő.

Az Alföldön és az Északi-középhegység keleti felén több helyen várható havazás, a keleti határszélen szombat napközben havas eső is.

Az ország többi részén vékony, szakadozott felhőzet lesz az égen, a Dunántúl északi felén lehet időszakosan több felhő, de számottevő csapadék nem valószínű. Mérsékelt marad a légmozgás.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -8 és -2 fok között alakul, de az északi völgyekben néhol -10 foknál is hidegebb lehet.

A legmagasabb nappali hőmérséklet szombaton -2 és +4 fok között alakul.

Még bővebben:

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×