eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Winter snow
Nyitókép: Andrew Bret Wallis/Getty Images

Havazással indul a hét, utána viszont lefékez a tél

Eső, havas eső, havazás, néhol akár ónos eső is lehet, aztán keddtől csendesebb lesz az időjárás.

Hétfőn a kezdetben még felhős keleti tájakon is csökken a felhőzet, és fokozatosan megszűnik a havazás, hószállingózás. A nyugati részeken viszont erősen felhős, borult marad az ég, ott még gyenge eső, esetleg havas eső szórványosan előfordulhat. Vas megyére ónos eső miatt adtak ki első fokú figyelmeztetést.

A legtöbb napsütésre a középső országrészben számíthatunk. Az északi, északnyugati szél helyenként megélénkülhet, néhol meg is erősödik.

A legmagasabb nappali hőmérséklet 1 és 6 fok között várható.

Kedden az ország nagy részén változóan felhős idő várható hosszabb-rövidebb napsütéssel, de főleg a Dunántúlon maradhatnak tartósabban felhős, párás, ködös vidékek is. Számottevő csapadék nem valószínű, de főként a nyugati megyékben néhol előfordulhat szitálás, gyenge eső. Az északi, északnyugati szél helyenként megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -10 és +3 fok között valószínű, a hóval borított kevésbé felhős tájakon lesz hidegebb, a felhősebb nyugati megyékben enyhébb az éjszaka. A legmagasabb nappali hőmérséklet 1 és 6 fok között alakul.

Változás csütörtökön várható, akkor megnövekedhet a csapadékhajlam, és erősebb lehet a szél.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 19:45
×
×
×
×