eur:
392.38
usd:
365.65
bux:
0
2024. április 26. péntek Ervin
Nyitókép: Pixabay

Elvonult a hidegfront, ez várható utána

Napos, száraz idő várható a következő napokban, de néhol hajnali fagyra is kell számítani.

Hétfőn országszerte derült vagy gyengén fátyolfelhős, csapadékmentes időre van kilátás. Az északi, északkeleti szél gyakran lesz élénk, az Alföldön meg is erősödik.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire 3 és 10 fok között valószínű, de északon helyenként gyengén fagyhat. A legmagasabb nappali hőmérséklet 14 és 19 fok között várható.

Kedden derült vagy gyengén felhős, napos idő lesz, csapadék nem várható. Az északkeleti, keleti szelet sokfelé erős, az Észak-Alföldön és az Északi-középhegység térségében néhol viharos széllökések kísérik.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 2 és 7 fok között valószínű, de az északi völgyekben és az Alpokalja szélvédett helyein -2, +1 fok is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet 15 és 20 fok között várható.

Szerdán derült vagy gyengén felhős, napos időre számíthatunk, csapadék nem lesz. Az északkeleti, keleti szél sokfelé lesz élénk, az északkeleti megyékben erős széllökés is lehet.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 1 és 6 fok között valószínű, de a fagyzugosabb helyeken -2, -3 fokot is mérhetnek. A legmagasabb nappali hőmérséklet 16 és 21 fok között várható.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Mire számíthatunk a tőzsdéken?

Mire számíthatunk a tőzsdéken?

Gazdasági, a piaci folyamatokat esetlegesen befolyásoló adatok tekintetében ma érkezik itthon a MNB tavalyi utolsó negyedéves lakásárindexe, de az S&P Global Ratings hitelminősítői felülvizsgálata is kiemelkedő fontosságú esemény lesz: magyar szempontból azért is kulcsfontosságú az S&P osztályzata, mert a három nagy hitelminősítő közül jelenleg náluk a legrosszabb a besorolásunk, a BBB mínusz osztályzat egyetlen fokozattal van a befektetésre ajánlott kategória határa felett. Vállalati fronton ma is az amerikai gyorsjelentések lesznek a fókuszban, a héten a technológia szektor nagyágyúi közül többen jelentenek. A részvénypiaci folyamatokkal kiemelten foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×