eur:
393.29
usd:
367
bux:
66545.79
2024. április 25. csütörtök Márk
Nyitókép: Pixabay

Kiadták a riasztást, újabb veszélyhelyzet az utakon

Négy megyére adott ki figyelmeztetést a meteorológiai szolgálat a tartós, sűrű köd miatt,a főváros is érintett.

Az előrejelzés szerint Nógrád, Heves, Jász-Nagykun-Szolnok és Pest megyében kedden napközben több órán át megmaradhat az éjszaka képződött tartós, sűrű, zúzmarás köd. Ezeken a területeken a látástávolság pár száz méterre csökken.

A Köpönyeg.hu előrejelzése szerint kedden változóan felhős, párás, néhol már tartósan ködös idő várható. Ónos ködszitálás, zúzmara-lerakódás, hószállingózás bárhol előfordulhat. Marad a hideg idő kemény éjszakai fagyokkal, nappal is fagypont körüli értékekkel.

Csütörtökön és pénteken túlnyomóan borult, ködös időre van kilátás. Ónos szitálás, gyenge ónos eső hószállingózás lehet. -3, +3 fok között alakul délutánonként a hőmérséklet.

Hétvégén is borús idő várható. A magasban erőteljes melegedés valószínű, így a hulló csapadék egyre inkább folyékony lehet. Főleg északkeleten valószínű ónos eső. Egyre többfelé emelkedik +4, +5 fok köré a hőmérséklet.

Címlapról ajánljuk
Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Recep Tayyip Erdogan pártjának veresége a helyhatósági választásokon elsősorban a rossz török gazdasági helyzet következménye – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa. Pénzváltó Nikolett arról is beszélt, hogy az ellenzék jelentős visszaigazolást kapott arra, hogy lehet esélye a győzelemre a következő államfőválasztáson.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×