eur:
394.44
usd:
365.25
bux:
65557.21
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Figyelem, megint fagyni fog!

Figyelem, megint fagyni fog!

Két nappal a fagyosszentek előtt fagyra figyelmeztet az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Sarkvidéki eredetű hideg levegő érte el a Kárpát-medencét. Ennek hatására szerda hajnalban

több helyen talajmenti fagyra kell számítani,

de 2 méteres magasságban is helyenként - az Északi-középhegység völgyeiben, a Nyírségben, illetve a Dunántúl nyugati felén - fagypont alá hűlhet a levegő.

Az előrejelzés szerint szerdán több órára kisüt a nap, a legtöbb napsütés a déli országrészben várható. Csapadék nem valószínű.

Napközben helyenként északon, északnyugaton megélénkül a szél. A legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 3 és plusz 5 Celsius-fok között várható. A legmagasabb nappali hőmérséklet 11-17 fok között alakul.

Csütörtökön reggel, délelőtt még gyengén felhős, napos időre számíthatunk, majd a déli óráktól délnyugat felől egyre több fátyolfelhő érkezik, illetve erősödő gomolyfelhő-képződés is várható. A délután második felétől főként a középső és északkeleti, északi területeken elszórtan valószínű záporeső, egy-egy zivatar is előfordulhat. A délnyugati, déli szél többfelé megerősödik, helyenként viharossá fokozódik.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 3 és 8 fok között várható, de északkeleten néhol 0 fokig is lehűlhet a levegő. A legmagasabb nappali hőmérséklet 19 és 25 fok között alakul.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×