eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Visszatér a régi divat az Oscar-gálán

A szürke a platina és a fehér árnyalatai jelennek meg az idei Oscar-gála váll nélküli ruhakölteményeiben, amelyeket gyémánt ékszerek varázsolnak még elegánsabbá Hollywood Grace Kelly-korszakát idézve vissza a vörös szőnyegre.

Az Oscar-ceremóniát szervező Amerikai Filmakadémia (AMPAS) hét tekintélyes divattervező modelljeit tette fel az Oscar honlapjára (http://oscars.go.com/play/index?pn=vote), lehetővé téve a látogatóknak, hogy február 10. és 17. között szavazataikkal döntsék el, melyik a kedvencük.

A divattervezők versenyén (Designer Challenge) indult sztártervezők - Alan de Rosario, Marianne Kooimans, Nicolas Putvinski, Robert Rodriguez, Kori George, Moire Conroy és Maria Pinto - az amerikai filmipar legnagyobb érdeklődéssel várt eseményén, a február 22-i Oscar-díjkiosztón szeretnék viszontlátni modelljeiket.

Bár semmiféle instrukciót nem kaptak munkáik színvilágával kapcsolatban, Patty Fox, az Oscar-est divatkoordinátora szerint mégis a "hollywoodi ezüst" uralja érezhetően az idei trendet.

A tompa színskála nem a gazdasági recessziót jelzi, hiszen ez az est arra való, hogy mindenki felségesen érezze magát - hangsúlyozta Fox.

Visszafogottabb lesz az ékszerparádé is. Martin Katz Beverly Hills-i ékszerész legalábbis kisebb és kevésbé látványos gyémántkollekciókra számít: "kicsit konzervatívabbra" és kevésbé csillogóra.

Sok divattervező - köztük del Rosario, Putvinski és Rodriguez - ismerte el, hogy új kreációikat a régi hollywoodi sztárok megjelenése ihlette. Rodriguez görögös hófehér selyemdrapériáját például kifejezetten Grace Kelly.

Címlapról ajánljuk
Versenyfutás az idővel: hat napja semmi nyoma az eltűnt autista német kisfiúnak

Versenyfutás az idővel: hat napja semmi nyoma az eltűnt autista német kisfiúnak

A hét eleje a különböző mentőszolgálatok több száz tagja keresi a hétfő este az alsó--szászországi Bremervördében eltűnt hatéves kisfiút. A rendkívüli erőkkel l folyó kutatást nehezíti, hogy a hatéves Arian autista. Ez az oka annak, hogy a felkutatására a hatóságok a legkülönbözőbb eszközöket vetik be, és az autizmus szakértőivel is konzultálnak. Szombat délutánig azonban még semmi eredmény nélkül, de nem adták fel a reményt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×