eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

Megindultak a sószórók

A Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. szerda éjszaka megkezdte Budapest 1200 kilométer hosszú fő- és tömegközlekedési útvonalainak, hidaknak, felüljáróknak a tisztítását, síkosság-mentesítését - közölte a társaság helyettes szóvivője szerda hajnalban; a BKV tájékoztatása szerint járataik rendben elindultak hajnalban.

A lakosság ellátását biztosító logisztikai központokhoz, egészségügyi intézményekhez vezető mellékútvonalakon is sor került a síkosság-mentesítésére - mondta Horváth László. Hozzátette: hajnalban szóróautóik visszatértek a főutakra, hogy a közösségi közlekedés szerdán üzemkezdetkor fennakadás nélkül elindulhasson.

A társaság arra kéri a társasházak tulajdonosait, üzemeltetőit, hogy az ingatlanjaikhoz tartozó járdákat havazás esetén tisztítsák meg a hótól és síkosság-mentesítsék a gyalogos balesetek elkerülése érdekében.

A BKV járatai rendben elindultak szerdán hajnalban, az utak sónedvesek, ami azonban nem akadályozza a közlekedést - közölte a BKV fődiszpécsere. Erős János hozzátette: a hegyvidéki utakon sem késnek a járatok.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 19:45
×
×
×
×