eur:
389.08
usd:
361.45
bux:
68090.43
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Bajban a szépségverseny győztese: "Fiú vagyok, vagy lány?" - képpel

Nemek között "ragadt" a Miss Universe egyik helyi nyertese. Hszie Hsziao-hszingen éppen csak elkezdték a nemátalakító műtéteket, amikor tönkrement a plasztikai sebésze.

A 27 éves Hszie a legjobb fényképért járó díjat nyerte el a Miss Universe kínai válogatóversenyének fucsieni fordulójában 2006-ban.

A verseny szervezői biztosak voltak benne, hogy Hszie nő - ami a kép alapján teljesen érthető feltételezés volt. Ámde nem volt igaz; a férfi ugyanis éppen csak az első olyan műtéten esett át, amelynek a végeredményeként nővé válhatott volna.

A fucsoui plasztikai klinika ingyen végezte volna el rajta el az összes szükséges műtétet - cserébe neki csak a reklámoznia kellett volna a kórházat. Ám Hszie elkövetett egy - mint később kiderült, akár végzetessé is válható - hibát: az első operáció után egy ideig személyes ügyeivel foglalkozott, s mire visszatért volna a kórházba, az már csődbe ment.

A szerencsétlen így most maga sem tudja, hogy nő-e vagy férfi, s mivel nem tudja meghatározni a nemét, nem jut álláshoz sem. Az egyetlen reménye arra, hogy normális életet élhet, ha talál valakit, aki befejezi az átalakítást.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×