eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

Beckhamék is Afrikából fogadnának örökbe

Egy kislányt szeretne örökbe fogadni a Beckham házaspár. A világhírű focista az UNICEF jószolgálati nagyköveteként négy napot töltött Sierra Leonéban - ekkor érett meg benne az elhatározás, hogy Afrikából fogadna örökbe egy kisgyereket.

David Beckham és a felesége régóta beszél arról, mennyire szeretnének egy kislányt is három fiúk - Brooklyn, Romeo és Cruz - mellé. A Grazia című lap szerint a focistát annyira megindította az, amit az afrikai árvaházakba látott, hogy a fekete kontinensen keresnek maguknak örökbe fogadható gyermeket.

Sierra Leone-i jószolgálati missziója során Beckham jelen volt egy kisbaba születésekor, egy másik kicsinek pedig ő adhatta be a Sabin-cseppet. "Fojtogatott a sírás, igyekeztem mély lélegzetet venni, hogy uralkodni tudjak magamon. Mindig is nagyon érzelmes voltam, és ez csak fokozódott, mióta apa vagyok" - számolt be élményeiről a Los Angeles Galaxy labdarúgója.

A barátai szerint Beckham nagyon komolyan fontolgatja az örökbefogadást, és már tanácsot is kért új barátjától, Tom Cruise-tól, aki előző feleségével, Nicole Kidmannal két gyermeket adoptált.

Cruise elmondta neki, mennyire megváltoztatta őt Isabella és Connor örökbefogadása, és milyen nagyszerű, hogy ő is megváltoztathatta ennek a két csodálatos gyereknek az életét - számolt be egy név nélkül nyilatkozó ismerős.

Victoria Beckham is nagyon szeretne egy kislányt, és már azt tervezi, hogy neki őrzi majd meg több száz, méreg drága kézitáskáját. "Befektetésnek tekintem a táskáimat, hiszen majd egyszer, ha szerencsém lesz, a lányomra hagyhatom őket" - nyilatkozta egyszer.

A házaspár egyébként az orvosok tanácsai ellenére tavaly komolyan gondolkodott egy negyedik gyerek vállalásán, a Spice Girls turnéja és Victoria divattervezői sikerei miatt azonban az álmaik egyelőre nem valósulhattak meg.

Címlapról ajánljuk
Különleges kéktúrás kiállítása nyílt Burger Barnának

Különleges kéktúrás kiállítása nyílt Burger Barnának

Október 31-ig tekinthető meg a Magyar Természettudományi Múzeumban a Kékvándor című kiállítás, amely a 2017-ben elhunyt Burger Barna fotográfus kéktúrás fotóit mutatja be. A tárlat kurátora, Csizek Gabriella az InfoRádióban elmondta: összesen tizenkét tájegységen keresztül ismerhetjük meg az Országos Kéktúra teljes útvonalát, miközben a fotóművész egyedi látásmódjának köszönhetően a ráismerés szépségével tárulnak elénk gyöngyőrű tájak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 19:45
×
×
×
×