INFORÁDIÓ
2022. január 27. csütörtök
Angelika

tory

2022.01.18. 10:54

Már Boris Johnson pártjában is nagy a harag

Továbbra is hullámokat vet a brit kertiparti-botrány, a politikai paletta mindkét oldaláról követelik Boris Johnson miniszterelnök lemondását. A toryk 40 százaléka is azt szeretné, ha menne.
2021.12.16. 15:59

Újabb kínos karácsonyi fotó kísérti Boris Johnsont

Újabb kínos bizonyíték került elő arról, hogy a brit miniszterelnöki stáb tavaly karácsonykor megsértette a karanténszabályokat. Ebben az időszakban vezettek be újabb lezárást, megkeserítve az ünnepet sok szabálykövető brit számára. Közben a kormányzó toryk egy időközi választás miatt aggódhatnak.
2021.10.28. 16:04

Egyik kezével osztogat, másik kezével elvesz a brit kormány

Osztogatónak és nem konzervatív szelleműnek írják le a brit tory kormányzat pandémia utáni első költségvetését. Megemelték például a minimálbért, csökkentették egyes szociális támogatások elvonását, viszont sok középosztálybeli család adóterhe jócskán megugrik.
2020.07.19. 20:10

Ritka, súlyos betegség okát derítették fel magyar kutatók

Magyar kutatók vezetésével, több mint egy évtizeden át tartó genetikai nyomozással jutott el egy nemzetközi kutatócsoport egy család férfitagjait három generáció óta sújtó kórkép eredetéhez. Az eredmények annak megértésében is segíthetnek, hogy miként kezelik az emberi sejtek az örökítőanyagban található, genetikai kódon túli információkat.
2019.12.10. 18:57

Johnson csak azért sem nézte meg a kínos kórházi fotót

Botrányos témákkal, illetve hárítással próbálják befolyásolni a brit választások kimenetelét a választás előtti utolsó napokban. Boris Johnson miniszterelnök sokkoló dolgokat mondott a bevándorlásról és a BBC jövőjéről is – ellenfelei szerint azért, mert nem akart reagálni egy kórház padlóján várakozó kisfiú fényképére.
2019.02.20. 15:30

Képviselők léptek ki May pártjából

Három alsóházi képviselő távozott a kormányzó brit Konzervatív Pártból, mindenekelőtt a kormány brexit-politikájával szembeni komoly fenntartásaikkal indokolva a lépést.
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018