INFORÁDIÓ 
2020. augusztus 9. vasárnap
Emőd

bajorország

2020.02.03. 21:39

Egy újabb gyermek is koronavírusos Németországban

Tovább emelkedett az új típusú koronavírussal fertőzöttek száma Németországban, hétfőn egy gyermek szervezetében mutatták ki a kórokozót, amelyet így országszerte 11 fő hordoz bizonyítottan.
2018.11.05. 09:23

A Keresztényszociális Unió élén is váltás jöhet Németországban?

Három héttel a bajorországi parlamenti választás után hétfőn tartja alakuló ülését az új törvényhozás és holnap ismét a tartomány miniszterelnökévé választja Markus Södert, miután október 14-én az ő pártja, a Keresztényszociális Unió (CSU) kapta a legtöbb szavazatot és így az alkotmány értelmében a jogot az új kormány megalakítására.
2018.10.16. 16:12

Nógrádi György: Merkel körül fogy a levegő

Nógrádi György a bajor tartományi választások eredményét és lehetséges hatásait értékelve egyebek között arról beszélt az InfoRádió Aréna című műsorában, hogy egyfajta bizalmi szavazás vár Angela Merkelre, és törés jelent meg a német konzervatív pártok között.
2018.10.15. 11:42

"Visszaszorulóban vannak Németországban a hagyományos pártok"

A bajor tartományi választás után a szavazók azt tartanák a legszimpatikusabbnak, ha a Zöldekkel lépne koalícióra a választáson győztes, ám többségét elveszítő Keresztényszociális Unió - mondta az InfoRádiónak Pócza István Németország-szakértő.
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018