INFORÁDIÓ 
2020. augusztus 4. kedd
Dominika, Domonkos

adománygyűjtés

2020.06.27. 11:48

A vihar károsultjainak gyűjt a református szeretetszolgálat

Adománygyűjtést hirdet a viharkár miatt bajbajutott családok megsegítésére a Magyar Református Szeretetszolgálat. A befolyt összegből a tetők renoválását, a házakba beáramló víz okozta károkat enyhítené a szervezet – mondta az InfoRádiónak Lutár Balázs, a segélyszervezet igazgatóhelyettese.
2020.06.03. 09:13

Segíteni lehet a járvány miatt felhalmozott, de fel nem használt élelmiszerekkel

Adománygyűjtési akciót indít a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) és a Magyar Élelmiszerbank Egyesület annak érdekében, hogy a koronavírus-járvány miatt a lakosságnál felhalmozott, de fel nem használt élelmiszertartalékok még a lejárati időn belül eljuthassanak a rászorulókhoz.
2020.01.25. 18:10

Bach-muzsika idén is mindenkinek, mindenhol

Idén március 16-án kezdődik az ingyenes Bach Mindenkinek Fesztivál, amely a templomokon, koncerttermeken kívül iskolákba, kórházakba és a közterekre is elviszi Bach zenéjét. A tavalyi ingyenes koncerteken adományt gyűjtöttek, amely bevételből most létegesztetőgépet kapott a Bethesda Gyermekkórház.
2019.12.20. 09:38

Egy percet sem tétlenkednek a magyar segélyszervezetek

Akár egy zacskó tészta, vagy egy csomag szaloncukor is nagy segítséget jelenthet a rászoruló családoknak karácsonykor. A magyar segélyszervezetek ezért advent idején minden évben kitelepülnek a nagyobb bevásárlóközpontokhoz.
2019.09.25. 09:53

Összegyűlt a 700 millió Zente kezelésére

A gerincvelői izomsorvadásban (SMA) szenvedő kisfiú szülei a közösségi oldalukon számoltak arról, hogy összejött a pénz, ezért arra kérték az eddig adományozókat, hogy többet már ne utaljanak.
2019.08.06. 10:30

Különleges akcióval igyekeznek segíteni az egyszülős családokon

Adománygyűjtő kampányt indít az Egyszülős Központ és a Bonami webáruház a beiskolázás támogatására – tájékoztatta az InfoRádiót a központ vezetője. Nagy Anna kiemelte, mintegy 300 ezer olyan magyar család van, ahol az édesanya vagy az édesapa hiányzik, legalább felük anyagi problémákkal küzd. Az iskolai felszerelések virtuális megvásárlásával az ilyen családoknak szeretnének segíteni.
2019.07.17. 20:01

Most a vízimentők szorulnak segítségre

Adománygyűjtést szervez a Vízimentők Magyarországi Szakszövetsége, miután lehetősége nyílt két darab speciális, használt mentőhajó megvételére – mondta a szervezet elnöke az InfoRádiónak. Bagyó Sándor ezt megelőzően arról beszélt, hogy a szezon eddigi részében mennyi munkájuk volt.
2018.09.14. 07:46

Minden eddiginél sikeresebb segélyakció az ökumenikusoknál

Idén is ezer hátrányos helyzetű gyermek iskolatáskáját töltötte meg jó minőségű tanszerekkel az Ökumenikus Segélyszervezet. Az augusztus közepén indított adománygyűjtés eredményeként 21 millió forint gyűlt össze, amelyhez magánadományokból és vállalati felajánlásokból további 10 millió forint érkezett.
2017.12.05. 08:08

Agyonlőttek egy adománygyűjtőt

Agyonlőtte egy férfi Clevelandben az Üdvhadsereg egyik fiatal adománygyűjtőjét - adta hírül hétfőn az AP amerikai hírügynökség.
2016.12.18. 08:30

Tartós élelmiszerekkel, édességgel segít az Élelmiszerbank

Több mint 226 tonna tartós élelmiszert gyűjtött össze a Magyar Élelmiszerbank Egyesület a karácsonyi adománygyűjtő akciójában. A szervezet 35 ezer rászoruló családot támogat - mondta az InfoRádiónak Cseh Balázs, az egyesület elnöke.
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018