eur:
398.42
usd:
372.1
bux:
69536.56
2024. június 14. péntek Vazul
Bűnügyi helyszínelők és egy mentő a főváros VIII. kerületében 2024. március 20-án, ahol megöltek egy férfit egy lakásban a Korányi Sándor utcában. Az elkövető után hajtóvadászatot indított a rendőrség.
Nyitókép: MTI/Mihádák Zoltán

Gyilkosság Józsefvárosban, hajtóvadászat indult

Megöltek egy férfit a VIII. kerületben egy Korányi Sándor utcai lakásban, az elkövető után hajtóvadászatot indított a rendőrség.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) közleménye szerint 7 óra 42 perckor érkezett a bejelentés, hogy a Józsefvárosban megöltek egy férfit.

A rendőrök a helyszínen megtalálták az áldozat holttestét. Emberölés gyanúja miatt indult nyomozás.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztálya később elfogatóparancsot adott ki az emberölés feltételezett elkövetője ellen. A körözés részletei itt olvashatók.

Címlapról ajánljuk
Újraszámlálás utáni bejelentés: Karácsony Gergely 41 vokssal nyert
Választás 2024

Újraszámlálás utáni bejelentés: Karácsony Gergely 41 vokssal nyert

A Nemzeti Választási Bizottság péntek este jókora késéssel megkezdte nyilvános ülésén kihirdették az újraszámlálás végeredményét, és arról is döntöttek, hogy a IV. és VII. kerületekben - ahol kiugróan magas volt az érvénytelen szavazatok aránya - nem lesz új választás. E kerületekben Szentkirályi Alexandra nevének túl vékony áthúzása okozhatott problémát a voksoláskor Vitézy Dávid fellebbezése szerint.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.17. hétfő, 18:00
Fürjes Balázs a Nemzetközi Olimpiai Bizottság tagja
Gyulay Zsolt a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×