eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Nyitókép: police.hu

Pénzszállítóra támadtak az Örs vezér terén, egy időre bezárt az Árkád

Az esetről a honlapján számolt be a rendőrség.

Egy férfi egy kőbányai bevásárlóközpontban (az Árkádban) egy pénzszállító cég munkatársától próbálta elvenni a pénzkazettát szerdán 15 óra körül, de nem tudta. Az elkövetőt a budapesti rendőrök jelenleg is keresik - olvasható a police.hu oldalon.

Azt írták, a késsel felszerelkezett férfi a bevásárlóközpont szervizfolyosóján támadt a pénzszállító cég alkalmazottjára, de ő ellökte magától a támadót és elfutott. Nem sérült meg, és a rábízott pénzt is megmentette.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság azonnal megkezdte az elkövető felkutatását.​

Az Index azt írta, hogy rendőrök és katonák egyaránt nagy számban szállták meg a helyszínt, hatalmas a készültség, érdemes elkerülni a környéket. A bevásárlóközpont boltjait három órára bezárták, a ki- és bejáratokat, az azokon áthaladókat rendőrök ellenőrzik.

Frissítés, 18:00: az Árkád már nyitva van, lehet vásárolni. Az Index tudósítása szerint a hangulat nyugodt, csendes. A rendőrség egyelőre nem közölt újabb információkat az elkövetőről.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×