eur:
392.7
usd:
366.19
bux:
66797.19
2024. április 25. csütörtök Márk
Tárgyalóterem a Debreceni Közigazgatási és Munkaügyi Bíróság felújított épületében 2019. március 13-án, az épület ünnepélyes átadásának napján.
Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

Öngyilkos akart lenni az anya, ötéves fiával együtt karambolozott

A zavarodott nő istennek tekintette a fiát, és 120 km/órás sebességgel hajtott bele a szembejövő autóba.

A Győri Törvényszék tárgyalja az a büntetőügyet, amelyben a vád szerint egy nő három évvel ezelőtt az akkor ötéves kisfiát és saját magát próbálta megölni úgy, hogy Sopron és Kapuvár között nekivezette a Daciáját egy másik kocsinak – írja a Blikk.

Szerencsére a gyermek és a vétlen sofőr is ép bőrrel úszta meg az ütközést, védte őket a biztonsági öv, pedig a zavarodott nő 120 km/órával hajtott. Az anya most azzal védekezik, hogy betegsége ellenére nem szedte rendesen a gyógyszereit, és állítja, hogy szó sincs öngyilkosságról. Azt viszont elismerte, hogy a gyermekét hetek óta istennek tekintette, követte kívánságait, s ekkor épp azt kérdezte tőle, merre menjünk.

A gyerek balra biccentett a fejével, a nő meg elrántotta a kormányt.

A nő azt vallotta, a férjével aznap reggel összeveszett, ezért összepakolt, a kisfiút a kocsiba ültette, majd Csornára ment a családjához. A visszaúton történt a baleset.

A főügyészség több emberen elkövetett és 14. életévét be nem töltött személy elleni emberölés kísérletével és rongálással vádolja. Mindezért életfogytiglanit is lehet kapni, de jelentős enyhítő körülménynek számíthat, hogy korlátozottan volt beszámítható a baleset idején.

Címlapról ajánljuk
Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt – Kormányinfó percről percre

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt – Kormányinfó percről percre

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök. Kövesse velünk élőben a Kormányinfót!

Orbán Viktor: idén lezárhatjuk a nyugati civilizáció egy dicstelen korszakát

Megkezdődött a Millenárison a Konzervatív Politikai Akció Konferenciája (CPAC Hungary), a kétnapos rendezvény megnyitóján a miniszterelnök is beszédet mondott. Úgy látja, a progresszív liberális szellem rosszabbá tette a világot, háborúkat szított, el akarta pusztítani a nemzeteket. Szerinte e szellem hívei ugyanúgy építik ki a hatalmukat, mint annak idején a kommunisták, a folyamatot öt pontba szedte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×