eur:
393.17
usd:
366.78
bux:
66129.26
2024. április 26. péntek Ervin
Nyitókép: police.hu

Milliók a házban, elásott heroin a kertben Pest megyében - Videó

Három embert vettek őrizetbe a rendőrök a hétvégi összehangolt akció után.

A határok megnyílásával a nemzetközi drogkereskedelem is újraindult; a nyomozók azonnal le is csaptak, amint megindult az értékesítés - olvasható a rendőrségi portálra feltett beszámolóban.

A közlemény szerint nagy mennyiségű kábítószergyanús anyagot, feltehetően heroint talált a rendőrség egy domonyvölgyi kertben elásva. Mint írják, a rendőrségnek információja volt arról, hogy P. Zsolt 50 éves budapesti lakos nagy mennyiségben szerzett be külföldről heroint, s azt a 45 éves K. István segítségével domonyvölgyi nyaralójában rejtette el, majd az anyag higítása után - lényegesen nagyobb mennyiségben és haszonnal - továbbértékesítette. Egyik vásárlója a 49 éves P. Pál volt, aki a megvett drogot szintén továbbadta.

A nyomozók azt is megtudták, hogy nagyobb mennyiségű heroin érkezett P. Zsolthoz. A férfit az M3-as autópályán igazoltatták, elfogásakor előre kiporciózott heroint találtak nála. Ezzel egyidejűleg a Terrorelhárítási Központ egysége K. Istvánt vidéki nyaralóban, P. Pált fővárosi otthonában elfogta. A hétvégi összehangolt akció után a rendőrök kutatásokat tartottak a férfiakhoz köthető ingatlanokban. A domonyvölgyi nyaralóban - az elásott ötkilónyi heroin mellett - további 131 gramm heroingyanús anyagot, 73 gramm folyékony metadont, és csekély mennyiségű marihuánát találtak.

A nyomozók lefoglaltak 2,5 millió forintot, valamint 4500 eurót, négy nagy értékű luxusautót, illetve zár alá vettek öt ingatlant és három bankszámlát.

A KR NNI munkatársai a három férfit gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették őket és kezdeményezték letartóztatásukat.

Címlapról ajánljuk
Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Ha áprilisban tartották volna az európai parlamenti választást Szlovákiában, akkor azt az ellenzéki Progresszív Szlovákia nyerte volna a szavazatok 27 százalékával. A hármas kormánykoalíció két pártja, a Smer és a Hlas 15, ill. 14 százalékot ért volna el – derült ki a legfrissebb közvéleménykutatás eredményeiből. A felmérés szerint a Magyar Szövetségnek is sikerülne egy képviselőt kijuttatnia Brüsszelbe.

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×